Ce mesaj CUTREMURĂTOR a primit mama Valentinei , tânăra arsă de vie din Buzău, în ziua înmormântării? "Fata dumneavoastră seamănă cu Nico a mea" Filmarea te lasă fără cuvinte... EXCLUSIV

Mesaj cutremurător de la Mariana Sarkany pentru mama Valentinei Nica! Femeia şi-a pierdut fiica, acum cinci ani, într-un incendiu!

Autor: G.C.

In articol:

Cazul Valentinei Nica, tânăra care a murit arsă de vie într-un incendiu provocat de fostul ei iubit, a şocat o ţară întreagă! După ce a fost bătută cu bestialitate până când şi-a pierdut cunoştinţa, fata a fost stropită cu benzină şi lăsată să moară în flăcări de

băiatul pe care-l iubea.

Citeste si: Video: Mama Valentinei, distrusă de durere! Abia s-a mai ținut pe picioare. A stat la căpătâiul Valentinei tot timpul

S-a stins în dureri crâncene, la doar 22 de ani. Cosmin Dan, fostul ei iubit şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, iar acum este cercetat pentru infracţiunea de omor calificat.

Nimic însă nu le poate atenua nici măcar o clipă durerea părinţilor Valentinei. Agonia este imposibil de descris, iar vindecarea pare o utopie.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Tragedia aceasta a făcut-o pe Mariana Sarkany, mama artistei ucise într-un incendiu, la restaurantul Beirut din Constanţa, acum aproape cinci ani, să retrăiască un coşmar.

Mesaj cutremurător de la Mariana Sarkany pentru mama Valentinei Nica!"La fel ca Nico a mea, şi fata dumneavoastră a avut o moarte oribilă! Vă înţeleg durerea sufletească mai bine decât oricine"

Citeste si: Reacţii halucinante în cazul morţii Valentinei Nica! "Aşa merita, dacă-i plăceau petrecerile şi băutura" Vezi cine face aceste afirmaţii odioase!

La fel ca Valentina, fiica ei, Nicoleta, în vârstă de 22 de ani, a pierit într-un mod cumplit.

Mariana Sarkany empatizează cu mama Valentinei şi i-a transmis un mesaj sfâşietor de susţinere, în exclusitate prin intermediul reporterilor WOWbiz.ro.

" Sincere condoleanțe, scumpă doamnă, cu inima zdrobită de durere!
Eu am trecut prin aşa ceva acum patru ani și zece luni.....
Fiica mea, Nicoleta, avea 22 de ani şi vreau să vă spun că am avut un şoc când am auzit și am văzut ce s-a întâmplat la Buzău.

Plângând, mi-am dat seama că fiica dumneavoastră semăna cu fiica mea!
Durerea pe care am simțit-o atunci, o simt și acum! La fel ca Nico a noastră, și fiica dumneavoastră a avut o moarte cumplită! Să mori ars de viu, simt o furie şi o durere de nedescris când mă gândesc!
Scumpă doamnă, ma întreb și astăzi "DE CE?"
Vă înțeleg durerea sufletească mai bine decât oricine! Când doare sufletul, dispare orice sentiment de bucurie, fericire şi rămâne doar o rană deschisă care nu se va vindeca niciodată!
Aş vrea să vă spun că ea va fi un înger care vă va veghea și va avea grijă de dumneavoastră, de acolo din ceata de îngeri buni care sunt în Grădina Maicii Domnului! Rugați-vă pentru suflețelul ei și faceți tot ce vă spune duhovnicul pe care-l aveți, pentru că, din păcate, doar atât mai putem face pentru sufletele lor! Vorbiți cu ea, la locul ei de veci, la poze din casă, de parcă ar fi lângă dumneavoastră! Doar cu credință în bunul Dumnezeu putem rezista acestei dureri cumplite. Trebuie să ne rugăm și să facem tot ce trebuie făcut, creștinește! Vă îmbrățișez, și mă rog la Dumnezeu să vă dea putere să trăiți pentru ea! Cu regret și durere în suflet, vă spune asta o mama care a trecut și trece prin asa ceva! Fiți puternică tot pentru ea, asa cum ați fost și până acum! Vă doresc printre lacrimi, liniște în suflet, atât cât se poate și sa știți că vă sunt aproape, iar pe pomelnicul de la biserica, va fi și ea alături de fiica mea! Dumnezeu sa o odihnească în pace și sa o așeze în ceata îngerilor buni, sa se veselească acolo cu fata mea şi cu toți cei plecați mult prea devreme dintre noi! O inimă frântă de durere vă este aproape!", a declarat Mariana Sarkany, în lacrimi.

Vezi DOAR PE ŞTIRILEKANALD.RO un interviu cutremurator cu mama artistei ucise în incendiul de la Constanţa

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prima declarație a iubitei criminalului din Buzău! Ce a mărturisit Anisia despre Valentina: ”Într-o lume plină de întrebări, tu erai răspunsul!” EXCLUSIV

Momente dramatice la morga din Buzău. Mama Valentinei a leșinat când s-a întâlnit cu criminalul VIDEO

Legătura incredibilă dintre Costin Gheorghe de la Exatlon şi cântăreaţa decedată în incendiul de la restaurantul Beirut! "O fată extraordinară, frumoasă, ambiţioasă"...

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Adio, nuntă! Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit? Blonda aruncă bomba

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies