Vedete

Ce mesaj emotionant a postat Ana-Maria Mocanu pentru Denisa Raducu! Regretata artista ar fi implinit azi 28 de ani FOTO

Denisa Raducu ar fi implinit azi 28 de ani. Regretata cantareata s-a stins din viata in iulie, rapusa de o boala nemiloasa, si a lasat in urma ei multa suferinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce mesaj emotionant a postat Ana-Maria Mocanu pentru Denisa Raducu! Regretata artista ar fi implinit azi 28 de ani FOTOicon photo

Ana-Maria Mocanu nu a uitat ca astazi ar fi fost ziua de nastere a Denisei Raducu, artista care a decedat in vara, dupa o lupta crunta cu o boala fara leac. (Vezi AICI detaliul emotionant de la mormantul Denisei Raducu)

Fosta asistenta tv a cunoscut-o pe Denisa si au fost cat de cat apropiate. Nu o data cele doua s-au intalnit la evenimente, petreceri private unde Denisa avea spectacol, iar Ana dansa.

Astazi, regretata artista ar fi implinit 28 de ani, iar Ana-Maria Mocanu a postat, pe pagina sa de socializare, un mesaj emotionant insotit de o fotografie in care apare alaturi de Denisa.

“Iti multumesc pentru toate amintirile frumoase! Astazi ar fi fost ziua ta de nastere! Imi este atat de dor, Deny!”, e mesajul emotionant postat de Ana-Maria Mocanu.

Denisa Raducu s-a stins din viata pe 23 iulie, la 27 de ani, si a fost inmormantata in Stefanesti, judetul Valcea. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune