Ce mesaj i-a transmis Mirelei o apropiată a lui Ionuţ, după ce tânăra a fost părăsită pe insula tentaţiilor! ”Să-ţi expui viaţa personală...”

Pentru Mirela, ultimele seri petrecute pe insula tentaţiilor au luat o întorsătură neaşteptată. Deşi l-a părăsit pe Mircea, ea a fost alungată de Ionuţ, care a vrut să devină şi el ispită în următorul sezon.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Mirela, una dintre cele mai iubite concurente de pe insula tentaţiilor, a plecat singură acasă. Mirela părea că se află într-un început de relaţie cu Mircea, una dintre ispite, însă când a ajuns în faţa lui Ionuţ, bărbatul cu care venise în competiţie, tânăra a cedat.

Ionuţ, în schimb, a venit în faţa Mirelei pe poziţie de forţă şi i-a reproşat acesteia toate gesturile făcute cu ispita.

”A fost o dezamăgire foarte mare. Brusc, am luat decizia să fac ce e mai bine pentru mine. Nicoleta (n.r. ispita lui Ionuţ) nu a avut un amestec, eu sunt singurul care o s-o scot pe Mirela din inima mea”, a spus acesta. Ionuţ i-a comunicat ferm Mirelei decizia lui de a se despărţi, el vrând să rămână în continuare pe insula, de data aceasta ca ispită pentru alte tinere. Aşa că, dezamăgită, singura, Mirela s-a întors acasă, unde a fost întâmpinată de fani cu multe mesaje de încurajare.

Printre acestea s-a aflat şi un mesaj al unei apropiate a lui Ionuţ. ”Viaţa merge înainte şi cu un bărbat şi fără el. Viitorul va decide dacă uneori e bine să fii naturală, să-ţi expui viaţa personală. În fine, vei rămâne un om deosebit, specială pentru mine.

Răutăţile unora nu trebuie să te afecteze”, este mesajul pe care i l-a transmis Mirelei o persoană apropiată a lui Ionuţ.

Însă femeia, care are acelaşi nume de familie cu Ionuţ a fost confundată de prietenii virtuali ai Mirelei cu mama acestuia, aşa că s-a trezit criticată pentru cum s-a purtat tânărul pe insula tentaţiilor.


”Nu sunt mama lui Ionuţ. Oricât îl criticaţi pe Ionuţ, acest tânăr e independent financiar, şi ca orice tânăr din aşa zisa democraţie are şi minusuri. În rest, numai minte tuturor tinerilor. Ionuţ e un ardelean adevărat. Îmi plac oamneii asumaţi, care nu dau înapoi. Succes în următorul sezon tuturor ispitelor”, a spus femeia, făcând referire la faptul că Ionuţ va deveni o ispită în sezonul următor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Şi-a înşelat iubitul, însă când a aflat cu cine, a îngheţat! Ce a urmat este şocant

Ea a venit să îi spună La mulţi ani lui Cătălin Botezatu, Teo a pus-o la punct: "Tu eşti mama la copii, eu sunt pofta inimii"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies