Vedete

Ce mesaj ii transmite Marisa Silviei dupa marea finala "Bravo, ai stil! All Stars!"? "Sa-si foloseasca banii in scop util" Bruneta si-a indemnat toti fanii sa o voteze pe Iuliana VIDEO EXCLUSIV

Marisa,primul mesaj pentru Silvia. I-a spus ceva legat de banii castigati.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Ce mesaj ii transmite Marisa Silviei dupa marea finala "Bravo, ai stil! All Stars!"? "Sa-si foloseasca banii in scop util" Bruneta si-a indemnat toti fanii sa o voteze pe Iuliana VIDEO EXCLUSIVicon photo

Marea finala a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars!" a avut darul de a trece concurentele, dar si sustinatorii lor prin toate starile emotionale.

Au existat zambete, lacrimi, emotii, tensiune, bucurie si tristete! Un show complet pe care cu siguranta fanii emisiunii nu il vor uita prea curand.

Castigatoarea desemnata de public cu 60% dintre voturi a fost vulcanica Silvia, pe locul doi clasandu-se Iuliana, iar pe trei indragita Marisa.

Ei bine, frumoasa care a castigat sezonul al doilea al competitiei "Bravo, ai stil!", i-a transmis un mesaj Silviei, prin intermediul WOWbiz.ro.

"Ii doresc sa aiba o viata cel putin la fel de frumoasa ca a mea si sa-si foloseasca banii in scop util, sa nu-i mai piarda cum a facut primii din premiul castigat", a declarat Marisa.


In finala de sambata trecuta, dupa ce i s-a dat vestea ca este ocupanta locului trei, conform dorintei publicului, Marisa si-a indemnat sustinatorii sa o voteze pe prietena ei, Iuliana.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune