Vedete

Ce mesaj ii transmite Marisa Silviei dupa marea finala "Bravo, ai stil! All Stars!"? "Sa-si foloseasca banii in scop util" Bruneta si-a indemnat toti fanii sa o voteze pe Iuliana VIDEO EXCLUSIV

Marisa,primul mesaj pentru Silvia. I-a spus ceva legat de banii castigati.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Marea finala a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars!" a avut darul de a trece concurentele, dar si sustinatorii lor prin toate starile emotionale.

Au existat zambete, lacrimi, emotii, tensiune, bucurie si tristete! Un show complet pe care cu siguranta fanii emisiunii nu il vor uita prea curand.

Castigatoarea desemnata de public cu 60% dintre voturi a fost vulcanica Silvia, pe locul doi clasandu-se Iuliana, iar pe trei indragita Marisa.

Ei bine, frumoasa care a castigat sezonul al doilea al competitiei "Bravo, ai stil!", i-a transmis un mesaj Silviei, prin intermediul WOWbiz.ro.

"Ii doresc sa aiba o viata cel putin la fel de frumoasa ca a mea si sa-si foloseasca banii in scop util, sa nu-i mai piarda cum a facut primii din premiul castigat", a declarat Marisa.

In finala de sambata trecuta, dupa ce i s-a dat vestea ca este ocupanta locului trei, conform dorintei publicului, Marisa si-a indemnat sustinatorii sa o voteze pe prietena ei, Iuliana.

Galerie foto 
Setări confidențialitate