Incredibil, ce mesaje primește Cătălin, soțul cântăreței Adda, după întoarcerea din Asia

Adda și soțul ei, Cătălin au făcut echipă într-un show extrem în Asia, unde artista, celebră pentru baladele sale, a fost criticată de fani pentru limbaj și pentru ieșirile necontrolate.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Fanii cântăreței Adda, supranumita Adda Balada tocmai pentru stilul ei muzical, au fost șocați să descopere în show-ul din Asia o persoană vulgară, care înjură mereu.

Și cum Adda a plecat în Asia alături de soțul ei, de cele mai multe ori, cuvintele de ocară erau aruncate asupra acestuia,c are de fiecare dată acțona cu mult calm. După întoarcerea din Asia, Cătălin, soțul Addei a fost întâmpinat de un val de simpatie, primind multe mesaje în care i se spunea că ar trebui să se despartă de cântăreață.

fara descriere

”Mi-e milă de tine, păcat...ai ajuns să te facă de râs în fața unei țări întregi... e penibilă și îi lipsesc cei 7 ani de acasă... nu e normal ce ți se întâmplă”, este doar unul dintre numeroasele mesaje de acest fel primit de Cătălin.

Citeste si: Soțul lui Nico e compozitor! ”Am fost geloasă. Am avut perioade în care adormeam plângând”

fara descriere

”Îmi scriu oamenii ca și cum aș fi o victimă în relația asta. Mai au să facă o petiție, ”Salvați-l pe Cătălin”!, a spus soțul Addei, mărturisind că el știa cum e nevasta lui, că lucrurile nu sunt chiar așa și că au o relație fericită.

Citeste si: Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

fara descriere

Citeste si: Adda, dezvaluiri despre depresia postnatala: "Plangeam mult! Nu ma mai regaseam"

Ce a zis soacra Addei, după întoarcerea din Asia

Pe de altă parte, Adda a fost și ea mirată de unele reacții ale sale, mărturisind că după întoarcerea din Asia i-a fost frică de întâlnirea cu soacra sa. Adda a povestit despre prima sa întâlnire cu soacra după întoarcerea din Asia. ”Nu mă puteam uita în ochii ei, sincer. Mi-am zis că mi-o iau în freză, clar. Asta e, am greșit. Ea știe însă că eu sunt nebună și mi-a zis ”dacă aveai ce să spargi în momentul ăla, nu te enervai”, a povestit Adda.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate