Vedete

Ce mireasă frumoasă a fost Mădălina Predoi! Concurenta Exatlon s-a pozat pe câmp! FOTO

Mădălina Predoi, ultima Faimoasă rămasă în competiţia Exatlon, a fost o mireasă spectaculoasă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce mireasă frumoasă a fost Mădălina Predoi! Concurenta Exatlon s-a pozat pe câmp! FOTO icon photo

Mădălina Predoi a intrat mai târziu în competiţia Exatlon, însă a reuşit să rămână singura fată din echipă, după plecarea Monicăi Roşu şi a Cristinei Nedelcu.

Mădălina este căsătorită, iar în cele câteva fotografii artistice publicate de aceasta pe paginile de socializare se observă cât de frumoasă a fost tânăra mireasă. Ea a realizat un pictorial pe camp, iar accesorile sale au fost florile.
Astfel, Mădălina, care a purtat o spectaculoasă rochie albă, lungă, de prinţesă, a avut pe cap o coroniţă din flori de câmp, iar în mână un buchet la fel.

Ce mireasă frumoasă a fost Mădălina Predoi! Concurenta Exatlon s-a pozat pe câmp! FOTO


Mădălina Predoi a fost multiplă campioană naţională la atletism, la aruncări, a făcut şi sprint, dar şi sporturi de iarnă. ”Am fost în Lotul naţional şi în Lotul olimpic de bob, acolo am cele mai frumoase performanţe”, a spus Mădălina Predoi, în prezentarea sa când a intrat în competiţia Exatlon.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune