Vedete

Ce nu s-a văzut până acum de la botezul fetiţei Adelinei Pestritu?! Imagini în exclusivitate

Astăzi, la Teo Show, au fost difuzate imagini în exclusivitate de la botezul Zenaidei Maria, fetiţa Adelinei Pestriţu şi a lui Virgil Şteblea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce nu s-a văzut până acum de la botezul fetiţei Adelinei Pestritu?! Imagini în exclusivitateicon photo
 

Ce nu s-a văzut până acum de la petrecerea de fiţe de după creştinarea fiicei Adelinei Pestritu? Astăzi, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D au fost difuzate şi alte imagini de la petrecerea dată în cinstea micuţei Zenaida Maria Şteblea, fetiţa Adelinei care a fost creştinată sâmbătă.

Ce nu s-a văzut până acum de la botezul fetiţei Adelinei Pestritu?! Imagini în exclusivitate

A fost distracţie pe cinste la botez. Invitaţii au mâncat bine şi au dansat pe muzica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani şi a multor altor artişti de succes. Virgil şi Adelina au fost mereu în centrul distracţiei, iar micuţa Zenaida Maria nu a lipsit nici ea de la party.

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune