Ce părere are Adelina Pestriţu despre înfometare? Vedeta spune să NU faci asta să slăbeşti! "Probleme de sănătate"

Adelina Pestriţu e total împotriva înfometării ca metodă de slăbit! Vezi de ce!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Citeste si: Surpriză pentru fanele Adelinei Pestriţu! Vedeta le-a împărtăşit secretul tenului ei perfect! Vezi care este!

Fiecare fotografie postată de vedetă obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Ade fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

Adelina Pestriţu e total împotriva înfometării ca metodă de slăbit! "Pui dublu pentru că organismul tău începe să-şi facă rezerve"

De curând, protagonista noastră, anticipând că multe doamne şi domnişoare vor alege să se înfometeze ca să arate bine la plajă, le-a rugat pe urmăritoarele ei să nu facă această greşeală şi le-a explicat care sunt consecinţele.

Citeste si: Iată colecţia spectaculoasă de încălţări a frumoasei Adelina Pestriţu! E incredibil câte perechi are în dressing!

fara descriere

"Este cea mai proastă variantă de a slăbi. Înfometarea îţi poate cauza grave probleme de sănătate în special la stomac. Dacă te înfometezi doar ai impresia că slăbeşti, însă mai mult te deshidratezi, iar când începi să mănânci normal, pui dublu pentru că organismul tău începe să-şi facă rezerve. Un meniu sănătos te va ajuta să slăbeşti şi să te păstrezi sănătoasă. Eu m-am înfometat mai demult cinci zile şi am avut probleme cu stomacul", a scris Adelina pe insta story.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate