Ce părere are Codruț, după ce fosta lui iubită s-a întors la Puterea Dragostei: ”Să-și găsească dragostea”

Codruț Pop, prima reacție după cea cu care s-ar fi iubit puțin timp, a mers din nou la Puterea Dragostei!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Codruț Pop, fostul concurent din sezonul trei Puterea Dragostei, s-ar fi iubit pentru o perioadă scurtă cu Antonia, o altă concurentă din sezonul patru al competiției fenomen de la Kanal D. Frumoasa blondină a părăsit, la un moment dat, emisiunea, iar atunci când a mers în România, s-a văzut cu fostul iubit al Alexandrei, cea care a câștigat sezonul trei. 

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei a dat-o uitării pe Alexandra?! Ce spune despre o nouă relație: „Eu nu mi-am pus bariere”

Din mai multe imagini și gesturi ale celor doi, făcute pe internet, internauții s-au gândit că este ceva mult mai mult decât o prietenie. Mai mult decât atât, acesta a și confirmat faptul că se vede cu Antonia, în emisiunea Corneliei Ionescu. Tânărul a mărturisit chiar că se află în cunoaștere cu Antonia, una dintre concurentele de la "Puterea Dragostei", cu care s-a întâlnit de mai multe ori și căreia i-a cumpărat și un buchet de trandafiri:  "Nu am petrecut  toată noaptea la hotel, am stat câteva ore. Eu eram la mașină, iar ea s-a dus cu prietena ei să mănânce, mă văzuse din mașină. Când a coborât, a stat și s-a uitat la mine. 

A început să zâmbească.  Este o fată frumoasă. E bine, e ce trebuie.  Am stat în camere separate, ea nu știa așa bine. Are o perioadă scurtă în emisiune. Nu prea știe că se interpretează orice chestie.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Știam că dacă mă fac văzut, lumea va înțelege cu totul altceva, Nu voiam să îi fac o imagine proastă.

Am zis să mă feresc. Nu avem încă relație, dar acolo suntem. După cum v-am obișnuit, eu intru și spun verde în față. Dacă mint, mă prindeți. I-am dus trandafiri, nu puteam să mă prezint cu mâna goală. Am pus pe Instagram cu trandafirii.", a declarat Codruț, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Mai apoi, la ceva timp, acesta nu a mai ținut legătura cu Antonia, pentru că s-a împăcat cu Alexandra.
Între timp, s-a despărțit și de Alexandra.

Codrut si Antonia

Codrut si Antonia

Codruț de la Puterea Dragostei, prima reacție după întoarcerea Antoniei în competiție

Codruț a fost întrebat, în mediul online, dacă a văzut că fosta lui iubită s-a întors la Puterea Dragostei. Ei bine, acesta i-a transmis și un mesaj Antoniei. ” Da, am văzut că a intrat Antonia în casă și pe această cale îi urăm succes și să-și găsească dragostea”, a spus Codruț Pop, pe contul lui de Instagram.

Citeste si: EXCLUSIV Codruț de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Mariana! Anunțul vine după despărțirea de Alexandra: „Este un om la care țin”

Codrut de la Puterea Dragostei

Codrut de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies