Ce pensie are fostul președinte al României Emil Constantinescu

Am aflat ce pensie are fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Fost șef de stat, Emil Constantinescu a ieșit la pensie și s-a retras și din lumina reflectoarelor. Veniturile pe care le are, de când este pensionar, sunt considerabile. Fost cadru didactic la Universitatea București și președinte al României în perioada 1996-2000, Emil Constantinescu are două pensii.

Ce pensie are fostul președinte al României Emil Constantinescu

Pensia pe care o încasează Emil Constantinescu pentru activitatea sa de profesor universitar și rector la Universitatea București este de 5.000 de lei. Ca fost președinte al României, fostul politician mai ia o indemnizație lunară de 8.367. În total, Emil Constantinescu are venituri lunare de aproximativ 13.000 de lei.

fara descriere

Ce pensie au Ion Iliescu și soția lui! Câți bani încasează lunar

Fostul președinte Ion Iliescu și soția lui încasează o sumă mare de bani lunar!

Ion Iliescu și soția lui, Nina, încasează o sumă mare de bani, lunar, venită din pensie! Între el și soția lui este o diferență uriașă când vine vorba despre sumele încasate.

Citeste si: Ion Iliescu, luna iulie va fi critică! Astrologul Ioan Burculeț, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a fostului președinte

Citeste si: Ultimele detalii despre starea lui Ion Iliescu! Ar fi trebuit să fie externat, dar medicii îl țin încă sub supraveghere

Citeste si: Anunțul oficial despre Ion Iliescu! Care este starea fostului președinte al României

Fostul președinte încasează nu mai puțin de 3916 de lei lunar, doar din pensie, iar la această sumă se adaugă și o indemnizație de 5331 de lei, pentru că a ocupat o funcție supremă în stat, de trei ori. Acestea fiind spuse, Ion Iliescu primește lunar 9247 de lei.

Pe de altă parte, soția lui, Nina, în anul 2018 primea pensie lunar 2100 de lei.

sursa foto: Mediafax Foto

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate