Ce planuri are Paula Chirila la nici doua luni de la divort: ”Am deja proiectul in minte, dar nu stiu daca o sa am energia necesara" VIDEO!

Despartita in urma cu aproape doua luni de sotul ei, Paula Chirila a gasit puterea de a merge mai departe si a-si face planuri de viitor.

Autor: S.A., G.G.

De dragul fetitei sale, actrita Paula Chirila pare sa-si fi revenit rapid din socul rupturii de fostul sot, medicul Marius Aciu.

Din cate se pare, mariajul actritei nu mai era de multa vreme ceea ce ea isi dorea, mai ales ca, dupa cum se stie, sotii au locui in timpul celor 12 ani de casnicie in orase separate, ea in Bucuresti, iar el in Cluj Napoca.

Acum insa, Paula Chirila isi face planuri de viitor si are in plan sa isi cumpere propria casa.

“Nu imi doresc nimic, ce sa zic. Casa noua, daca poate sa vina (n.r.: anul viitor) cu casa noua, o primesc cu drag. Daca nu, o fac eu. As vrea sa ma mut, sa imi iau casa. N-am avut timp pana acum, dar poate de acum inainte apuc”, a declarat Paula Chirila pentru WOWbiz.ro.

Mi-ar placea sa imi ridic o casa noua, am deja proiectul in minte, dar nu stiu daca o sa am energia necesara.

Poate o sa iau de-a gata, si nici timp nu am ca muncesc prea mult. O sa o iau de-a gata ca nu am ce sa fac”, a declarat Paula Chirila pentru WOWbiz.ro. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies