Ce poate sa faca Olivia Steer la 42 de ani!

La cei 42 de ani ai sai, Olivia Steer nu numai ca arata bine, dar are si o mobilitate si o forma fizica demne de invidiat.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Toata lumea se inchina cand aude cu ce se hraneste Olivia Steer si ii citeste pe blog retelele naturiste. Realizate cu produse bio si aproape fara coacere si ardere, preparatele par apetisante si arata excelent. (Olivia Steer vorbeste despre relatia pe care o are cu tatal ei)

Putini sunt insa cei care ar renunta la carne pentru ele. Cu toate acestea, datorita acestei alimentatii controversate, Olivia Steer se afla cu sanatatea intr-o forma foarte buna si are o conditie fizica demna de invidiat. Bineinteles, un aport important il are si sportul, pe care fosta prezentatoare de televiziune il practica cu regularitate.

De laudat este faptul ca, la varsta sa, la 42 de ani si dupa ce a nascut doi copii, Olivia Steer reuseste performante notabile. Ea face spagatul la perfectie, sustinuta de cordeline si, poate sa-si pastreze echilibrul cand sta in picioare pe mingea de fitness.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: