Ce pregătește Rusia în plină Pandemie? Putin a scos zeci de mii de militari în stradă. VIDEO

În România și în majoritatea țărilor europene, autoritățile au venit cu reguli aspre față de populați. Totul, pentru a stopa pandemia.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Ce pregătește Rusia în plină Pandemie? Putin a scos zeci de mii de militari în stradă. VIDEO
Ce pregătește Rusia în plină Pandemie? Putin a scos zeci de mii de militari în stradă. VIDEO

Nu același lucru l-a făcut și Putin care, după declarații dure împotriva cetățenilor din Rusia care nu respectă restricțiile, a decis să scoată zeci de mii de soldați în stradă. Fără măști de protecție. 

În vreme ce Europa interzice socializarea în grupuri mai mari de 3 oameni, Putin a gândit o paradă cu 15.000 de militari, de Ziua Victoriei, pe 9 mai.

Toate predicțiile arată că demonstrația de forță a Rusiei va fi în vârful pandemiei de Covid-19. Chiar și așa, autoritățile de la Kremlin nu iau în calcul anularea festivităților, scrie The Guardian.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari, aseara, cu Stirile Kanal D

Citeste si: Purtarea mijloacelor de protecţie a gurii şi nasului, obligatorie în toate locurile publice închise din judeţul Botoşani

9 mai, zi sacră pentru Rusia. Chiar și în mijlocul pandemiei

Rusia organizează repetiții pentru parada militară programată pe 9 mai, de Ziua Victoriei, în ciuda crizei generate de coronavirus, care la nivelul țării a îmbolnăvit 6.343 de bolnavi și a ucis 47 de oameni. Cea mai recentă repetiție a avut loc săptămâna trecută, în localitatea Alabino, regiunea Oblast – arată o filmare postată pe Twitter.

Ministrul Apărării rus a confirmat că au loc repetiții și a declarat că nu poate fi vorba de anularea evenimentului din 9 mai, prin care sunt marcați 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial și la care, teoretic, ar trebui să participe mai mulți lideri de state din lume.

Citeste si: Ce avere are militarul care a preluat conducerea Spitalului din Suceava! Vezi cum a ajuns colonelul Daniel Derioiu să câștige 4.500 euro pe lună!

Până la izbucnirea pandemiei, confirmaseră președintele francez Emmanuel Macron și premierul japonez Shinzo Abe. “9 mai e o dată sacră pentru milioane de oameni din Rusia și din Comunitatea Statelor Independente. Parada de Ziua Victoriei va avea loc, cum s-a stabilit, în Piața Roșie”, a anunțat pe Twitter și un oficial al Ministerului Afacerilor Externe.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Actriţa Shirley Douglas, mama lui Kiefer Sutherland, a murit la vârsta de 86 de ani

Coronavirus. Anunțul făcut de Adrian Streinu-Cercel! Când am putea ieși din casă: „15 mai e vârf de incidență. Avem nevoie de încă…”

Ștefania de la Puterea Dragoste, dărâmată de durere! A făcut anunțul cutremurător pe pagina ei: „Să te odihnești în pace, om minunat”

Cu cât se așteaptă ciobanii să vândă mieii de Paște

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies