Stiri

Ce pretentii ridica mama fetitei bolnave de cancer ca sa isi lase fiica sa mearga la spital

Maria Nedelcu, mama Biancai, fetita bolnava de cancer din Iasi, a acceptat cu greu ca fata ei sa fie transportata la un spital din Timisoara, unde sa fie supusa unei interventii care sa ii salveze viata.

Distribuie pe:
 
In urma cu o luna, Maria Nedelcu a acceptat sa mearga cu fetita ei, diagnosticata cu cancer renal in stadiu avansat, la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara.
 
Femeia semnat acordul ca va merge insa a pus foarte multe conditii.
 
"Am mers la familia Nedelcu si am reusit sa obtinem de la mama un acord sa mearga la Spitalul din Timisoara. Acordul vine insa cu mai multe precizari: in primul rand, merge acolo doar pentru consultatii, nicidecum pentru operatie. In niciun caz nu accepta sa i se faca fetei o operatie, nici macar o biopsie. Tot clar spune ca nu cumva copila sa fie operata fara stirea ei. In al doilea rand, mama cere sa asiguram transportul pentru ea, fetita, sot si pentru baiatul lor pana la Timisoara, dar nu cu trenul sau autocarul, ci cu o masina privata. Motivul ar fi ca ce face ea daca pe tren i se face rau fetei“, a explicat, in urma cu aproape o luna, Luminita Lupu, asistent social in comuna Raducaneni.
 
Intre timp, situatia s-a schimbat, iar in urma unei decizii judecatoresti, fetita a fost transportata luni seara, cu ambulanta, la Timisoara. Micuta a fost insotita de mama ei, potrivit stirilekanald.