Ce program are Poșta Română de Revelion în 2023 . Vezi după ce orar funcționează unitățile poștale de Anul Nou

Află ce program va avea Poșta Română de Revelion. Vezi ce modificări vor suferi serviciile poștale.

Autor: Alina Petre

In articol:

Vezi ce program va avea Poșta Română de Crăciun și ce modificări vor suferi serviciile poștale în perioada sărbătorilor de iarnă din acest an. Programul normal de lucru va fi reluat începând cu 3 ianuarie 2023.

Program Poșta Română de Crăciun și Revelion 2023

Conform unui comunicat din data de 19 decembrie 2022, Compania Naţională Poşta Română anunță că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Crăciun şi Anul Nou, programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat. 

Iată care va fi orarul de funcționare al tuturor oficiilor poștale, ținând cont de zilele libere de la stat, pentru sărbători legale.

Poșta Română va avea închise toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural în perioada 24 decembrie- 26 decembrie 2022.

Citește și: Programul băncilor de Crăciun 2022. Vezi care este orarul de funcționare al băncilor din București

În intervalul 27 – 30 decembrie 2022 toate subunitățile poștale vor funcționa conform programului normal de lucru, respectiv 08:00- 19:00.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Aparatul care consumă cea mai multă energie. Mulți îl folosesc zilnic, dar nu realizează că le încarcă factura la curent- stirileprotv.ro

În perioada 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023 toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, urmând ca din data de 3 ianuarie 2023, toate subunităţile Companiei Naționale Poșta Română să revină la programul normal de

lucru, 08:00- 19:00.

De menționat este faptul că oficiile poștale sunt închise sâmbătă și duminică, pe toată perioada anului.

Potrivit acestui anunț al Companiei Naționale Poșta Română, programul declarat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima și a doua zi de Crăciun, respectiv 1 și 2 ianuarie sunt zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Citește și: Ce decorațiuni de Crăciun 2022 atrag norocul în casă. Pușculița cu bani poate fi folosită ca ornament

Program Poșta Română Crăciun în 2022. Vezi când vor fi închise unitățile poștale

Program Poșta Română Crăciun în 2022. Vezi când vor fi închise unitățile poștale

[Sursa foto: shutterstock]

Trimiterile poștale, afectate din cauza programului de sărbători

În perioada sărbătorilor de iarnă, dorința de a dărui și de a face o surpriză este și mai mare decât pe parcursul anului.

Astfel, fie că aștepți un colet sau un cadou pentru cineva drag, fie că trebuie să primești o scrisoare de Crăciun de la o persoană specială, trebuie să ții cont de programul Poștei Române de Crăciun și Revelion.  

Din cauza zilelor în care activitatea oficiilor poștale va fi suspendată pentru sărbători, este posibil ca trimiterile poștale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulație, conform comunicatului transmis.

Sursa: posta-romana.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Program CFR Revelion 2023. Mersul trenurilor pe 31 decembrie, dar și pe 1 și 2 ianuarie

Programul mall-urilor de Revelion 2023. Vezi care sunt magazinele deschide de Anul Nou

Unde este total interzisă folosirea artificiilor în 2022-2023. Ce pedepse riscă cei care nu respectă legislația privind articolele pirotehnice

Ce presupune proiectul de plafonare a prețurilor RCA pe jumătate de an. A intrat în dezbatere publică

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

Andreea Marin, la un pas de a-și pierde viața din cauza depresiei! Vedeta a tras un semnal de alarmă, după ce și-a dat seama prin ce a trecut

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 3 „Bravo, ai Stil!”, se mută în casă nouă: ”Sunt mândră de această realizare”- VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies