Ce relatie are Dragnea cu premierul propus de PSD! "Nu sunt nasul lui Sevil Shhadeih, pentru ca in religia musulmana nu exista acest termen"

Sevil Shhaideh este numele propus, in aceasta dimineata, de Livu Dragnea pentru functia de premier.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereLiviu Dragnea a prezentat in premiera in fata presedintelui numele candidatului la postul de prim-ministru sustinut de PSD-ALDE, dupa ce la ora 9.00 a cerut un mandat "in alb" din partea social-democratilor, care nu a continut si un nume.

Liviu Dragnea a declarat in 2015, atunci cand Sevil Shhadeih a fost numita Ministrul Dezvoltarii, ca o cunoaste pe aceasta de 15 ani, dar a precizat ca nu este nasul ei - dupa o serie de informatii aparute in presa - pentru ca in religia musulmana nu exista acest termen, el fiind martor la casatoria acesteia.fara descriere

"Presa a scris si a vorbit multe in aceste zile si sunt cetateni care lucreaza in presa si doamne si domni care si-au permis sa-si bata joc si de unii membri din familia mea care sunt morti, de asemenea care si-au permis, asa cum fac de obicei, sa minta sau sa dezinformeze. In religia musulmana nu exista termenul de nas. Sunt martori atunci cand se casatoresc un barbat si o femeie de religie musulmana, sunt unii care participa la acel eveniment si care sunt martori, nu exista termenul de nasi si fini. O cunosc pe doamna Shhaideh de 15 ani, nu numai eu, toti cei care am lucrat in administratia locala si acolo am fost mai multi si am fost numiti martori", a spus Dragnea la momentul respectiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate