Ce reprezintă, de fapt, constelația destinului?

Horoscopul este un subiect foarte dezbătut în întreaga lume, dar puține persoane știu ce reprezintă constelația destinului.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Zodiacul este secvenţa constelaţiilor prin care planetele şi Soarele par să se deplaseze pe cer. Zodiacul acesta a fost împărţit în 12 segmente egale, care au primit numele unor animale, pe care toată lumea le cunoaște. 

Ce este constelația destinului?

Numele zodiac provine din limba greacă şi înseamnă „cerc de animale”Tot persoanele din Grecia au mai stabilit ulterior şi simbolurile folosite pentru a desemna fiecare zodie în parte. De asemenea, cele 12 semne zodiacale sunt Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scoprion, Săgetător, Capricorn și Vărstăor. Constelaţiile erau legate de anumite perioade din an şi de anumiţi zei, care influenţau soarta persoanelor.

Pentru a realiza horoscopul, astrologul ia în calcul nu doar poziţia corpurilor cereşti, ci şi unghiurile primare sau chiar și punctele cardinale. Există 4 puncte cardinale: ascendentul (prima casă – răsăritul), casa a zecea (nordul), descendentul (casa a şaptea – vestul) şi casa a patra (sudul).

Citeste si: Regina Elisabeta n-a mai amânat decizia istorică. După 40 de ani! Alertă în Marea Britanie - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Horoscop sâmbătă, 31 octombrie 2020! Nativii din Zodia Capricorn își petrec timp prețios cu partenerul de viață

Citeste si: Horoscop luni,12 octombrie 2020! Nativii din Zodia Vărsător vor avea probleme de comunicare cu persoana iubită

Ce este constelația destinului?

Ascendentul este constelaţia zodiacală aflată la răsărit în momentul naşterii unui om. Astrologii sunt de părere că acest ascendent influenţează personalitatea cuiva în cea de-a doua parte a vieţii, în timp ce zodia contează mai mult pentru prima parte a vieţii.

De aceea, pentru un horoscop personalizat, astrologul trebuie să calculeze ascendentul şi casa a zecea. Horoscopul conţine 12 sectoare în jurul cercului (ecliptic), numite case. Calculele sunt extrem de dificile şi de lungă durată, iar acest tip de horoscop personalizat diferă extrem de mult de cel pe care îl cunoaște toată lumea, publicat de regulă în reviste, ziare și pe Internet. Acesta din urmă încearcă să prezică evenimentele importante din acea zi pentru fiecare zodie în parte, fără să ţină cont de alte detalii specifice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Apare o nouă monedă! Când se va putea plăti cu noul euro

Rețetă tradițională care a devenit vedetă la Chefi la Cuțite: Ostropel de pui cu mămăliguță. Iată cât se simplu se prepară

Horoscop duminică, 11 octombrie 2020! Nativii din Zodia Leu își vor petrece ziua alături de familie!

Horoscop, joi, 29 octombrie 2020! Nativii din Zodia Fecioară nu parte de o zi prea bună

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies