Ce reprezintă „manifestarea” și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru atingerea obiectivelor noastre

Ce reprezintă procesul de „manifestare”? Iată ce trebuie să știi pentru a-ți atinge obiectivele!

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Dacă ai auzit măcar o dată despre „legea atracției”, însă nu știi, de fapt, ce însemnă cu adevărat „manifestarea” sau ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini obiectivele propuse, iată pașii pe care trebuie să îi urmezi! 

Ce reprezintă „manifestarea”?

„Manifestarea” este o practică ce presupune inducerea în realitate a tot ceea ce îți dorești cu ajutorul gândurilor, sentimentelor și credințelor. De asemenea, poți manifesta prin meditație sau prin conștient și subconștient.

„Manifestarea” este, de fapt, un proces de a lucra cu legile și principiile naturale, prin care energia dintr-un nivel al realității se transformă într-altul.

„Manifestarea” acționează la patru mari niveluri, și anume: nivel fizic, nivel emoțional, nivel mental și nivelul sufletului sau cauzal.

Citește și: Cea mai încrezătoare zodie din luna iunie 2023. Puterea sa îi va speria pe ceilalți nativi

Ce reprezintă „manifestarea” și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru atingerea obiectivelor noastre

Ce reprezintă „manifestarea” și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru atingerea obiectivelor noastre

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Crește salariul minim de la 1 octombrie: Cine va putea beneficia de această majorare?- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Care sunt semnificațiile celor patru niveluri ale „manifestării”

Nivelul fizic este cel mai experimentat și este foarte evident, întrucât funcționează după motto-ul „a munci pentru a trăi”. Pentru a manifesta banii, spre exemplu, trebuie să urmăm procesul de muncă, astfel este o formă de energie fizică.

Nivelul emoțional oferă o dimensiune suplimentară manifestării, întrucât este adăugată energia emoțională. Acțiunea fizică implică emoții și gânduri, dar o manifestare la nivel emoțional este despre a le folosi în mod direct, lăsând nivelul fizic în plan secundar.

Spre exemplul, există momente când ai nevoie de o sumă de bani urgent, însă nu poți face nimic fizic pentru care să o primești. Astfel, îți eliberezi această nevoie prin rugăciune că lucrurile o să se alinieze și totul se va sfârși prin a-ți fie ție bine și atunci evenimentele încep să se sincronizeze. O întâlnire cu cineva, sau o vizită, ce par a fi „doar o coincidență”, îți rezolvă ca prin miracol situația neplăcută în care te afli.

Nivelul mental presupune adăugarea cunoașterii la energiile emoționale. Gândirea pozitivă, concentrarea focalizată și afirmația, hrănesc puterea voinței cu care manifestăm.

Nivelul sufletului presupune, întâi de toate, conștientizarea celorlalte niveluri. La nivel de personalitate, experimentăm lumea prin relația subiect-obiect, trăind sentimentul separării. Nivelul sufletului este unit de celelalte printr-o „punte” și ajungi să știi la nivel profund că manifestarea este, de fapt, o revelație în acțiune, nu o modalitate de a obține lucruri sau oameni.

Citește și: Cea mai optimistă zodie din luna iunie 2023. E înconjurată doar de energie pozitivă

Ce reprezintă „manifestarea” și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru atingerea obiectivelor noastre

Ce reprezintă „manifestarea” și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru atingerea obiectivelor noastre

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: „Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Reacția acidă a lui Tavi Colen după declarațiile lui Alin Oprea de la nunta cu Medana: "Nu se pune problema să mă mai intereseze vreodată”- radioimpuls.ro

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a manifesta

Pentru a obține tot ceea ce își dorești și pentru a-ți manifesta obiectivele trebuie, în primul rând, să îți lași visele să zboare libere. Ca prim pas de manifestare este să își amintești că viața nu constă doar în liste lungi și banale și este foarte important să te lași dus de val și să începi să visezi din nou ala cum o făceai când erai copil.

Următorul pas spre o manifestare corectă este faptul că trebuie să știi cu exactitatea ceea ce vrei să manifestezi. Deși sună evident acest lucru, multe persoane nu sunt clare în lucrurile pe care și le doresc. În loc să spui „îmi doresc o vacanță”, mai bine definește cum vrei să arate acea vacanță, ce locuri noi îți dorești să descoperi, cine sunt persoanele cu care vrei să călătorești.

De asemenea, manifestarea nu înseamnă doar să te gândești la lucrurile pe care ți le dorești, ci și să faci ceva fizic pentru a le obține. Este foarte important să îți exprimi obiectivele, fie că este vorba de un jurnal pe care îți notezi toate dorințele, fie că le spui cu voce tare ori de câte ori ai ocazia.

Mai mult decât atât, este important să își faci p listă cu pașii pe care i-ai putea urma pentru ca obiectivele tale să se îndeplinească. Spre exemplu, dacă își dorești o carieră de succes trebuie să acționezi și să își actualizezi CV-ul, să urmezi un curs sau să intri în contact cu oameni care te pot influența pozitiv.

Surse: stories.thriveglobal.ro, fainsisimplu.ro, andreearaicu.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc săptămânal: 5 - 11 iunie 2023. Află ce îți rezervă astrele la începutul lunii iunie

Când pică solstițiul de vară 2023. Data la care începe vara astronomică

Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Au apărut detalii cutremurătoare care ar juca un rol important în aflarea cauzei morții tinerei care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies