Stiri

Ce s-a aflat despre copilul de doi ani de zile care a murit din cauza rujeolei! Ancheta desfăşurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă a lămurit totul

Noi detalii au apărut în cazul copilului care a murit la începutul anului. Conform anchetei desfăşurată de DSP Suceava la Spitalul Judeţean de Urgenţă, micuţul a contactat virusul în perioada spitalizării.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce s-a aflat despre copilul de doi ani de zile care a murit din cauza rujeolei! Ancheta desfăşurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă a lămurit totul
Potrivit informaţiilor furnizate de directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, copilul de doi ani, care a murit la începutul anului la Spitalul Judeţean de Urgenţă, a contactat virusul în spital. 
 
Potrivit acesteia, în cursul anchetei epidemiologice derulate de DSP, s-a stabilit că doi dintre cei 13 copii diagnosticaţi în acest an cu rujeolă au fost spitalizaţi în aceeaşi perioadă sau în zile apropiate cu copilul din Mitocul Dragomirnei, iar sora unui alt copil care a fost internat a contactat, de asemenea, virusul, toţi aceşti copii nefiind vaccinaţi.
De asemenea, ea a făcut apel la medicii de familie ”să reevalueze contraindicaţiile de vaccinare” deoarece ”singura formă eficientă de prevenire a rujeolei este vaccinarea”.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune