Ce s-a ales de apartamentul groazei, în care ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu? Vecinii lui Cioacă au ajuns în culmea disperării! EXCLUSIV

Apartamentul în care se presupune că a fost ucisă avocata Elodia Ghinescu în urmă cu 14 ani a rămas și acum nelocuit pentru că nimeni nu vrea să se mute acolo.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Deși a trecut aproape un deceniu și jumătate de la dispariția Elodiei Ghinescu, nimeni nu vrea să se mute în apartamentul în care celebra avocată a locuit cu soțul ei, Cristian Cioacă și în care se pare că și-ar fi găsit sfârșitul.

Cine are cheia de la apartamentul lui Cioacă?

Vecinii de bloc de pe strada Iuliu Maniu din Brașov se plâng că datoriile la întreținere se tot acumulează și ei nu au pe cine să pună la plată. Pe de altă parte, există cineva care are cheile ”apartamentului groazei”, așa cum este el numit și care mai trece din când în când pe acolo.

Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în 2007

Înainte să fie încarcerat, în 2014, Cristian Cioacă a lăsat cheia de la apartament unui amic proprietar al unei agenții imobiliare. Deși imobilul nu poate fi înstrăinat în lipsa proprietarului, Cioacă s-a gândit că acesta ar putea fi măcar închiriat în lipsa lui, așa că a încheiat o înțelegere prin care a împuternicit agenția în acest sens. Totuși, în 14 ani, nimeni n-a vrut să vină să locuiască aici.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: De ce a murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. Polițistul și-a pierdut viața, fiind găsit fără suflare în propria casă

Vecinii au încercat să pună agenția la plată

Mai mult, acum 2 ani, vecinii lui Cioacă, disperați că datoriile la întreținere se tot acumulau, l-au chemat pe acesta în instanță dar și pe respectiva agenție, pentru

plata restanțelor la întreținere din 2016 până în 2019. În total se adunaseră aproape 18.000 de lei, bani pe care asociația de proprietari spera s-o poată obține cumva. Instanța a dat câștig de cauză asociației, însă doar în ceea ce-l privește pe Cioacă. Fostul soț al Elodiei a rămas să plătească singur datoriile, însă acest lucru este aproape imposibil ținând cont că acesta are o condamnare de 16 ani și 8 luni de închisoare pentru omor.

Citeste si: Detalii neștiute despre prima soție a lui Cristian Cioacă! Ce face acum fosta parteneră de viață a polițistului care a îngrozit o țară întreagă

În plus, Cioacă trebuie să plătească și despăgubiri uriașe familiei Elodiei: 150.000 de euro pentru mama avocatei, 100.000 de euro pentru frate și 130.000 de euro pentru fiul lor.

Apartamentul groazei nu poate fi vândut

apartament cioaca
Apartamentul lui Cioacă a rămas gol și azi

Situația apartamentului în care au fost găsite urmele de sânge care au dus la condamnarea lui Cioacă este una destul de complicată. Imobilul respectiv le-a aparținut celor doi soți, însă pentru el nu s-a făcut succesiunea, așa că acesta nu poate fi nici vândut și nici scos la lictație. În 2016, mama Elodiei a încercat să deschidă un proces civil pentru succesiune în numele nepotului ei, Patrick, însă a renunțat la această idee din cauza costurilor prea mari.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. Agentul de poliție a fost găsit inconștient în propria locuință

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face dezvăluiri cutremurătoare în legătură cu Cristian Cioacă: „I-am zis din prima, ea nu a vrut să mă asculte”

Discuția tulburătoare dintre Elodia și Cristian Cioacă. Ultimul mesaj pe care avocata i l-a trimis soțului ei

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Ungurii ne dau lecții! Lovitură imensă pentru România! Ne-au luat fața complet

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Exclusiv. Ion Țiriac dă mistreții de la Balc pe zebrele și leoparzii din Namibia. Miliardarul a cumpărat în secret un super-domeniu de vânătoare exclusivist VIDEO

Valentina Pelinel a dezvăluit tot! Cum e viaţa de soţie lângă milionarul Cristi Borcea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies