Ce s-a ales de Michael Schumacher la trei ani de zile de la accidentul pe care l-a suferit la schi! Anuntul facut de familie

Au trecut aproape trei ani de la accidentul teribil pe care l-a suferit Michael Schumacher, timp in care anunturile oficiale facute de familie privind starea de sanatate a acestuia au fost foarte putine. Acum, insa, acestea vor lipsi cu desavarsire.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere„Starea de sanatate a lui Michael nu este o chestiune publica, astfel incat nu vom mai face niciun comentariu de acum inainte pentru a proteja intimitatea sa cat mai mult posibil. Suntem constienti ca este dificil de inteles pentru unii oameni, dar suntem in acord complet cu starea lui Michael si le multumim celor ce ne vor intelege”, se arată intr-un comunicat de presa semnat de managerul familiei Schumacher, Sabine Kehm, transmis agenţiei AFP.

Michael Schumacher, pe atunci in varsta de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap pe 29 decembrie, in urma unei cazaturi la schi la Meribel, Alpii Francezi. Luni de zile acesta a fost in coma, iar detaliile privind starea lui de sanatate au fost foarte putine.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate