Ce s-a întâmplat a doua zi după ce Alexandra Măceșanu a fost răpita! Mama ei a făcut noi dezvăluiri: „A venit aici în recunoaștere”

Mama Alexandrei Măceșanu este sigură că fiica ei trăiește. A povestit într-un video ce a observat a doua zi după ce copila a dispărut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandra Măceșanu a dispărut, lăsând un gol imens în sufletele părinților ei. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, mama adolescentei estei sigură că ea este în viață.

Într-un video, femeia a povestit un episod straniu care a avut loc a doua zi după ce Alexandra Măceșanu a fost răpită.

„A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a băgat pe pod la vecinu', uitându-se insistent spre casa noastră, să vadă ce se întâmplă, care e mişcarea. După care a demarat, uitându-se insistent spre curtea noastră. Daca masina aceea nu parca pe pod şi nu întorcea aici, nu mai aveam speranţe că Alexandra este în viaţă. Eu cred că a venit aici să vadă care a mişcarea, să vadă vadă dacă noi am declarat-o deja dispărută la poliţie. Culmea e că după ce a venit maşina respectivă de a întors, cred că la jumătate de oră a sunat şi Dincă să spună că pleacă la mare şi în Anglia cu fata mea, să faca bani.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 9 octombrie. Andra și None s-au întâlnit după gală? Jador și Andy se ceartă: ”Nu știu care dintre noi doi e mai țărănoi”

Citeste si: Nicușor Iordan rupe tăcerea despre fiica lui Aurelian Preda: ”Am fost șantajat”! Solistul spune că este ”linșat mediatic” pentru că nu a plătit pentru tăcerea Anamariei

Citeste si: Cupa Exatlon! Vedetele României, pe traseu împotriva Mexicului! Prima înfruntare din Republica Dominicană IMAGINI SPECTACULOASE

fara descriere

Asta se întâmpla, practic, a doua zi după ce Alexandra a dispărut. Când a sunat Dincă, la 10 de dimineaţă, nemernicul ăsta, a venit acest individ în recunoaştere, să vadă ce se întâmplă cu familia. Iar poliţiştii spuneau să nu-l deranjeze p'ăsta cu maşina că o fi în concediu”, a povestit mama Alexandrei Măceşanu.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate