Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin, după ce Lavinia Pîrva a apărut pe coperta revistei, cu burtica de gravidă: ”Nu s-a vindecat”

Andreea Marin s-a accidentat recent la picior, iar acest lucru a îngreunat-o la mers sau alergat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Andreea Marin încă este accidentată la picior, la tendonul lui Ahile, iar acest lucru i-a îngreunat cursul cotidian al activităților zilnice pe care bruneta le face.

  Andreea Marin a notat pe rețelele de socializare că a început săptămâna cu voie bună și idei frumoase, dar lucrul care îi lipsește acum este sportul, deoarece este accidentată la picior. De asemenea, bruneta a mărturisit că săptămâna viitoare va începe mișcarea, va merg la pilates, iar când își revine, va merge și la fitness.

  Citeste si: Incredibil! Cosmin, fostul iubit al Valentinei, tânăra din Buzău care a ars de vie, a făcut contestație pentru ieșire din arest. Ce se întâmplă în aceste momente

  „Am început săptămana cu energie și idei frumoase puse în practică, dar… incă nu și cu sport, cum mi-aș fi dorit. Săptămana viitoare încep mișcarea după pauza necesară, căci tendonul lui Ahile nu s-a lăsat vindecat atât de ușor cum mi-aș fi dorit. Mă întorc întâi la pilates, unde voi avea grijă să nu forțez glenza piciorului și aparatele mă ajută, apoi revin și în sala de fitness, dar efortul va fi făcut progresiv”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

  Și Lavinia Pîrva se menține în formă

  Lavinia Pîrva este gravidă, iar venirea pe lume a bebelușul, la sfârșitul primăverii - începutul verii, este lucrul la care se gândește mereu. Evident, bruneta lui Ștefan Bănică Jr. nu se lasă mai prejos și se menține și ea în formă, chiar dacă burtica de gravidă crește.

  fara descriere

  Citeste si: S-a aflat sexul copilului Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Ce nume va purta bebelușul

  Într-un interviu acordat pentru revista Unica, Lavinia Pîrva a mărturisit că emoțiile și trăirile ei s-au intensificat de când este gravidă, iar totul este în regulă cu sarcina. De asemenea, bruneta a povestit că și-a dorit să rămână gravidă în momentul în care s-a simțit destul de matură pentru a face acest pas. Întrebată de jurnaliștii Unica despre bebeluș, aflând că ar fi băiețel, dacă i-au ales numele, Lavinia Pîrva nu a negat sexul bebelușul, nici nu a spus dacă este băiețel sau fetiță, astfel lăsând loc de interpretare.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate