Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Ilie Balaci să moară! Un prieten al fostului fotbalist a povestit totul

Un prieten apropiat al fostului fotbalist Ilie Balaci a povestit ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca decesul să fie pronunţat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ilie Balaci fusese la un eveniment, cu câteva ore înainte să moară. Fostul fotbalist a luat parte la ziua de naştere a unei persoane din club, astfel că a fost invitat. Marius Zăvoianu a povestit tot şirul întâmplărilor. Ba chiar cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în această dimineaţă. 

”Ne-am despărţit azi-noapte, în jur de 3 şi jumătate. Am văzut că tot s-a vorbit că a fost în club şi alte lucruri de genul. Nu e adevărat, nu a băut, a plecat liniştit spre casă. Era de câteva zile la Craiova, a fost ziua cuiva din club, apoi urma să revină la Bucureşti după meciul de diseară, ori luni, ori marţi. Iar în dimineaţa asta trebuia să vină la mine şi să mâncăm o ciorbă, stabilisem ora 11”, a povestit acesta, scrie GSP.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate