Stiri

Ce s-a intamplat cu educatoarea criminala, dupa ce a baut erbicid! Anuntul facut de medici in urma cu scurt timp

Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de numai 4 ani, este acum in audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Ce s-a intamplat cu educatoarea criminala, dupa ce a baut erbicid! Anuntul facut de medici in urma cu scurt timpicon photo

Ea a fost adusa in fata procurorilor dupa ce medicii de la Clinica de Psihiatrie de pe Vacarescu au consultat-o in aceasta dimineata si au sustinut ca nu exista nicio problema de sanatate care sa impiedice audierile, potrivit stirilekanald.ro.


Femeia a fost internata peste noapte, sub escorta, la ATI la Spitalul Judetean Timisoara dupa ce le-a spus politistilor care faceau cercetari la locul crimei ca ar fi baut erbicid. Tanara de 38 de ani a sustinut ca a inghitit substanta toxica pentru a se sinucide, la scurt timp dupa comiterea teribilei crime.„Femeia a fost internata la Spitalul Judetean, pe sectie de Toxicologie, in urma unei tentative de sucicid prin ingestia de substante toxice, a fost dializata. A fost consultata de medicul psihiatru din spital. A fost dializata in urma ingestiei voluntare de substante toxice si acum se poate transfera, fizic este bine. Nu stim daca se afla sub tratament, nu stiu ce antecedente a avut„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Astazi, in jurul orei 11.00, procurorii au inceput audierea si incearca sa stabileasca ce anume a impins-o pe educatoare sa-si omoare propriul copil.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune