Ce s-a întâmplat cu Margherita de la Clejani? A renunțat la credință? ”Am ajuns la beatitudine, cred”

Vedete

Ce s-a întâmplat cu Margherita de la Clejani? A renunțat la credință? ”Am ajuns la beatitudine, cred”

Margherita de la Clejani, la debutul ei în lumea showbiz-ului autohton, părea fata cuminte a familiei celebrilor, deja, cântăreți Viorica și Ioniță, și, chiar dacă voia să iasă în evidență cu talentele sale artistice, avea un comportament de-a dreptul modest.

 

Margherita de la Clejani, în trecut, părea să fie o fată care trăiește cu frica de Dumnezeu, desele sale referiri la divinitate fiind cunoscute de toată lumea, mai ales că, într-o vreme, posta și pe conturile sale de socializare tot felul de mesaje în care își afirma credința.

Citeste si: Margherita de la Clejani, ieșire dubioasă în plin scandal! Ce a făcut pe autostradă, după accident, e de neimaginat VIDEO

VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

"Tu doar speră, de restul se ocupă Dumnezeu!", a scris Margherita de la Clejani, pe o rețea de socializare, acum mai bine de doi ani, explicând că tot ce se întâmplă în viața ei se datorează divinității.

Doar că, brusc, acum câteva luni, lucrurile s-au schimbat radical. Comportamentul celebrei Margherita de la Clejani a devenit unul din ce în ce mai excentric, ieșirile ei au devenit extravagante, iar Dumnezeu pare să fi fost uitat de cântăreață.

Mai mult, vedeta și-a șters pe ce conturile de socializare toate referințele la divinitate și, mai mult, a căzut într-o altă extremă, una mistică. Ba chiar mai mult, susțin sursele noastre, Margherita de la Clejani, susținând că a avut parte de o revelație spirituală, și-a schimbat numele pe conturile de socializare – Morning Star, n. red.,  Steaua Dimineții-  într-un fel în care sugerează că, de fapt, este adepta luciferismului. Culmea, susțin sursele noastre, schimbare ade atitudine a apărut abia după ce relația cu actualul ei iubit a devenit una serioasă, iar Margherita de la Clejani s-a transformat total sub influența acestuia.

Mai mult, din postările pe care le are Margherita de la Clejani se poate observa că au început să se înmulțească tot mai multe postari în care apar imagini cu diverse personaje cu coarne, desene și mesaje care par... demonice. „Am început un proces de auto-cunoastere si sunt foarte multumita si recunoascatoare pentru aceasta imbratisare pe care am facut-o si sunt extrem de happy. Am ajuns la beatitudine cred. Am cerut atat de mult ca mintea, corpul si sufletul meu sa fie in aliniere si in acord si iata ca traiesc revelatia iubirii”, a explicat Margherita de la Clejani, la televizor