Ce s-a intamplat cu politista criminala in timpul sarcinii? Prietena Adelei Lapadat face dezvaluiri cutremuratoare despre femeia care si-a ucis mama si bebelusul

Noi detalii ies la iveala in cazul politistei criminale de la Balesti, care si-a ucis mama si fiul, apoi s-a sinucis.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Apropiatii familiei Adelei Lapadat sunt socati de gestul tinerie de 33 de ani si cred ca aceasta era intr-o depresie profunda.

O prietena a Adelei povesteste ca aceasta si-a dorit foarte mult un copil si ca a avut o sarcina extrem de dificila. “A urmat multe tratamente pentru a ramane insarcinata, in timpul sarcinii a avut probleme si probabil ca de atunci a intrat in depresie, iar dupa nastere i s-a accentuat. Evita sa mai plece de acasa, nu lasa pe nimeni sa se apropie de copil, se temea sa nu ia microbi. Se schimbase total. Inainte mergea cu prietenii la gratare”, a povestit o prietena a Adelei Lapadat.

Maria Adela Lapadat, o  tanara de 33 de ani din Balesti, agent in cadrul Postului de Politie Transporturi Feroviare Targu-Jiu, si-a impuscat mama si fiul de sase luni cu arma sotului ei, dupa care s-a sinucis. Sotul ei, politist la Matasari, a fost cel care a descoperit tragedia. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate