Ce s-a întâmplat cu Răzvan Trancă, medicul care a întreținut relații cu Andreea Mocanu, minora pe care ulterior ar fi aruncat-o de la balconul lui

Soția medicului Răzvan Trancă, care a întreținut relații intime cu o pacientă minoră, dorește, pentru a patra oară, să divorțeze.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Andreea Mocanu și Răzvan Trancă


In articol:

Răzvan Trancă, chirurg la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, în seara de 15 februarie 2007, a întreținut relații intime cu minora care îi era și pacientă, pe nume Andreea Mocanu. Ulterior, medicul ar fi aruncat-o pe tânără de la balconul apartamentului, situat la etajul sașe!

După prezentarea în instanță, magistrații au decis să îl achite de acuzarea de viol, iar în pofida numeroaselor semnale de alarmă, chirurgul a primit doar 4 ani de închisoare cu suspendare, acesta trăind liber. 

Între timp, soția lui Răzvan Trancă a încercat neîncetat să se rupă de soțul ei, însă a fost mai greu decât și-a imaginat. După mai multe tentative eșuate de divorț, femeia a deschis un nou proces în care solicită desfacerea căsătoriei și tutela copiilor. Viitoarea fostă soție solicită și pensie alimentară pentru copiii lor.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Cei doi soți Trancă au dorit să divorțeze de mai multe ori, în anul 2003, 2007 și 2015, însă nu s-au prezentat la înfățișări. Soția pare acum hotărâtă să meargă până la capăt cu procesul.

Andreea Mocanu, minora aruncată de la etajul sașe, a scăpat cu viață

Andreea Mocanu, minora care a fost aruncată de la etajul sașe, de către medicul care tocmai întreținuse relații intime cu ea, a supraviețuit ca prin minune!

În 23 februarie 2007, fata a fost externată din spital, iar ulterior, în timpul procesului, a ieșit la iveală faptul că cei doi consumaseră alcool în seara cu pricina. Se pare că cei doi au întreținut relații pentru care amândoi și-au dat consimțământul. Astfel, medicul Răzvan Trancă a primit doar 4 ani de închisoare, cu suspendare.

Andreea Mocanu, din nou în fața judecătorilor

Recent, Andreea Mocanu a deschis un proces împotriva unei instituții publice, aceasta solicitând anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care susține că ar fi primit-o pe nedrept.

Magistraţii i-au dat dreptate Andreei Mocanu, după ce au studiat cazul ei şi au dispus următoarele: „Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul-verbal de contravenţie seria R16 NR. 0354042. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti". CNADNR a atacat hotărârea magistraților, însă, chiar și așa, Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate tot Andreei Mocanu, astfel sentinţa a rămas una definitivă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O mai tii minte pe victima doctorului Razvan Tranca? Tanara care i-a adus audiente record lui Dan Diaconescu este acum o mamica sexy! Are un fiu de trei ani! FOTO!

Ce frumos este baietelul Andreei Mocanu! Victima doctorului Tranca are un copil de trei ani, bun de reclame! FOTO EXCLUSIV

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

VIDEO EXCLUSIV! O mai tii minte pe victima doctorului Tranca? Azi Andreea Mocanu este cosmeticiana si are un baietel de doi ani! "O sa-i spun sa nu creada in nimeni!"...

Vezi ce reactie a avut medicul Tranca dupa ce a aflat ca Andreea Mocanu este insarcinata!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies