Stiri

Ce s-a întâmplat cu românca de 30 de ani care a stors de bani un bătrânel italian îndrăgostit de ea? L-a lăsat falit şi singur

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce s-a întâmplat cu românca de 30 de ani care a stors de bani un bătrânel italian îndrăgostit de ea? L-a lăsat falit şi singuricon photo
 
Simona, O româncă de 30 de ani a ajuns în atenţia presei, după ce s-a jucat cu inima, dar şi banii unui italian în vârstă de 73 de ani. După aproape 3 ani de relaţie, bătrânelul şi-a dat seama că românca nu iubeşte decât banii lui şi scopul ei final a fost acela de a-i fura averea.
 
Italianul, pe numele lui Francesco Thiela, avea o afacere cu vinuri în zona oraşului Milano, iar după ce a cunoscut-o pe româncă a decis să-şi vândă casa, maşinile, pentru a o finanţa. 
În tot acest timp, Simona se căsătorise în ţară cu alt bărbat şi şi-a ridicat o vilă de toată frumuseţea. Sub pretextul că era bolnavă, românca l-a lăsat fără bani pe italian.
 
 
“Nici nu am mai văzut-o nici nu am mai auzit-o, a dispărut complet. Vreau ca justiţia să îi dea o condamnare exemplară acestei femei.”, a povestit el. 
 
La mai bine de jumătate de an de când italianul a depus plângere,  procurorii au dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore.
 
”În perioadă mai 2015 - septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thiela Alberto, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, a indus în eroare pe cetăţeanul italian, parte civilă în cauză, deposedând pe acesta de suma totală de 780.000 de euro.”, a declarat un purtător de cuvânt al Parchetul de lângă Tribunalul Gorj. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune