Stiri

Ce s-a intamplat de fapt cu cadavrele pasagerilor de pe Titanic?

Toata lumea a auzit despre tragedia Titanic, insa cati dintre ei stiu ce s-a intamplat cu trupurile pasagerilor care au decedat?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Ce s-a intamplat de fapt cu cadavrele pasagerilor de pe Titanic?icon photo
 
 
In noaptea de 14 spre 15 aprilie 1912 a avut loc unul din cele mai tragice evenimente maritime din istorie. Vasul Titanic plecase din Anglia cu patru zile in urma si ar fi trebuit sa ajunga in New Yok. La bordul sau erau 2228 de persoane, iar 1523 dintre ele au fost inghitite de apa.
 
Nava a lovit un aisberg si mai mult de jumatate din pasageri au murit pentru ca barcile de salvare nu erau destule. Ele puteau duce doar 1180 de persoane si multi barbati si-au pierdut viata deoarece femeile si copiii aveau prioritate la imbarcare. Vasul s-a scufundat in intregime in urma impactului si se afla si acum pe fundul Atlanticului. 
 
Ramasitele Titanicului ai fopst gasit dupa mai bine de 70 de ani de cautari, insa cadavrele pasagerilor care au decedat in cumplita tragedie nu au fost gasite niciodata. Cantitatea mare de sare din apa a facut ca acestea sa se descompuna, asa ca trupurile lor au disparut in Oceanul Atlantic. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune