
kanald.ro
Vedete
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție! Cei doi au avut o nuntă ca-n basme!
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit civil, sâmbâtă, 15 mai. Cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți în perioada următoare, așa că au decis să își unească destinele înainte ca modelul să aducă pe lume primul copil. A fost o petrecere restrânsă, cu prieteni apropiați și familie, însă, din imaginile și videoclipurile postate, pare că toată lumea s-a simțit extrem de bine.
Citeste si: Ei au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu! Este vorba despre un cuplu celebru
Ei bine, Dani a stârnit hohote de râs în momentul în care a semnat actul de căsătorie. Gabriela a fost surprinsă zâmbind de fotograf în timp ce Dani semna, iar prezentatorul TV era puțin încruntat, fapt care s-a dovedit haios pentru urmăritorii lor din mediul online.
Citeste si: Gestul șocant făcut de Dani Oțil la nunta sa. Invitații au crezut că nu văd bine
” E bucuroasă 👏👏👏 zici ca nu te țin niște acte .Dar eu consider că asta este unitatea adevărată în familie. Fara ele se numește concubinaj. Iar pentru mine sună urât acest cuvânt. Parerea mea/ Săracul…/ Sa fiti fericiti!!”, au scris internauții pe contul de Instagram al lui Dani, după ce acesta a publicat fotografia de mai jos.
Nunta celebrului prezentator de televiziune cu fotomodelul Gabriela Prisăcariu a fost de departe cel mai interesant eveniment al weekend-ului trecut. Evenimentul special a avut loc la The Grill, restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în București. Invitații celor doi amorezi s-au distrat pe cinste, au dansat și au cântat până noaptea târziu. Cu siguranță, mulți sunt curioși de cum a mers darul la nunta celebrului moderator TV, în funcție de cât costă meniul la restaurantul de lux pe care-l deține în Capitală.
Meniul restaurantului lui Dani Oțil este foarte bogat în delicatese. Pentru un meniu clasic de nuntă, nuntașii pot să plătească pentru o porție de friptură, mușchi de vită sau ceafă de porc, între 36 și 88 de lei porția de 200 de grame. Meniul restaurantului este plin de delicatese, iar oamenii care merg la localul deținut de Dani vor scoate din buzunar pentru o farfurie de ton sau dorada la grătar și o garnitură de piure, aproximativ 60 de lei.
Citeste si: A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii: Ce recomandă medicii- kanald.ro
Cu siguranță, Dani și Gabriela au vrut tot ce-a fost mai bun pentru nunta lor.
Preparatele pentru invitații de la cel mai frumos eveniment din viața lor au fost pregătite de chef Nicolai Tand. Ținând cont de prețurile prezentate în meniu, cel mai probabil darul de nuntă s-a ridicat la ordinul sutelor de euro sau chiar mii de euro din partea familiilor.