Ce s-a intamplat intre Borcea si Alina? El sta numai in Romania, ea in America! Afla de ce nu mai sunt impreuna…

Surpriza mare! Cristi Borcea se afla in tara de cateva luni bune, dar sotia lui, Alina, nu a fost vazuta deloc in preajma lui! Omul de afaceri spune insa ca nu sunt probleme in cuplu, ci, pur si simplu, el este nevoit sa ramana in Romania din cauza proceselor in care este implicat si nu vrea sa o expuna si pe frumoasa lui nevasta unor scandaluri inutile!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBorcea si Alina locuiesc separatCristi Borcea a fost nevoit sa se intoarca in Romania, intrucat este implicat in celebrul “Dosar al Transferurilor”, iar procurorii i-au “recomandat” ca ar fi cazul sa nu mai parasesca tara pana la definitivarea procesului!

fara descriereAlinei ii este greu departe de omul de afaceriSurse din preajma afaceristului sustin ca acesta s-a conformat si, de cateva luni, s-a stabilit in Bucuresti! Cu toate acestea, el nu si-a adus aici nici sotia, nici copilul, lasand sa se inteleaga ca intre ei poate fi vorba de o ruptura! “Multa lume vorbeste aiurea! Cristi nu s-a despartit de Alina, insa el a preferat sa o tina departe de procese si scandaluri! Din acest motiv, ea a ramas in America, unde are o casa si nu este expusa problemelor in care este implicat Borcea, restul sunt doar rautati! Cei doi vorbesc mult la telefon si, dupa ce se va termina totul, probabil, ca el se va intoarce in SUA si se va ramane definitiv acolo! Mai mult, este posibil ca, in perioada Sarbatorilor de Iarna, Alina sa vina putin in tara, pentru a fi alaturi de sotul sau in cele mai importante zile ale anului!”, a povestit un apropiat al omului de afaceri pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate