Ce s-a întâmplat la parastasul designerului Răzvan Ciobanu! Laura Vicol a spus totul: ”Eu cred că Răzvan este încă aici”

Astăzi a avut loc parastasul designerului Răzvan Ciobanu. Laura Vicol a spus ce s-a întâmplat la ceremonie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În cursul zilei de azi a avut loc parastasul de 40 de zile al regretatului designer Răzvan Ciobanu. Foarte multe persoane și-au făcut apariția la ceremonie și au gustat din alimentele preferate ale creatorului de modă. Mai mult decât atât, avocata Laura Vicol a rupt tăcerea și a spus cum a fost la parastasul lui Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Imagini exclusive de la parastasul de 40 de zile al regretatului Răzvan Ciobanu! Familia și prietenii, profund îndurerați: "Vom mânca mâncarea lui preferată"

Citeste si: Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa înainte să moară: „Nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greşelile. Ştie la ce s-a înhămat” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

„Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânără dintre noi. Dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate. Răzvan este acum tot timpul cu noi”, a spus Laura Vicol pentru un post de televiziune.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate