Ce să nu faci niciodată cu verigheta! Aduce ghinionul și divorțul e inevitabil

Foarte multe persoane cred în superstiții. Una dintre acestea face referire chiar la verighete!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Verighetele, pentru multe persoane, reprezintă un legământ special, sacru, între parteneri. Dacă ești adeptul superstițiilor și îți dorești o căsnicie ferită de infidelitate, divorț și lucruri rele, atunci iată ce nu este bine să faci cu verigheta!

Verigheta - legătura sacră între parteneri - nu mai trebuie dată jos, după ce preotul le-a sfințit la cununia religioasă. Chiar și-așa, uneori ajung reperate sau schimbate, odată cu trecere timpului, dar și acestea trebuie sfințite.

Citeste si: Coşmar pentru Jador! "Mi-au furat bagajul, aţi înnebunit?! În loc să fur eu... Eu sunt negru aici, eu trebuie să fur, nu voi pe mine!"

Citeste si: Bianca a aruncat bomba la Puterea Dragostei după ce l-a sărutat: "Mocanu e cu mine"

Citeste si: Shakira este însărcinată? Cum a apărut pe scenă, la ultimul concert

Ce nu trebuie să faci cu verighetele

Există o serie de lucruri pe care nu trebuie să le faci cu verighetele pentru a nu-ți purta ghinion: nu trebuie scăpată din mână, nu trebuie aruncată și nici împrumutată. De asemenea, nu trebuie să dată altcuiva pentru că este destinată doar unui singur om. Verigheta nu trebuie atinsă de altcineva, pentru că este încărcată cu energia ta și riști să faci schimb de ”experiențe” negative. De asemenea, verigheta nu trebuie pierdută, că astfel se poate spune că divorțul este inevitabil.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate