Vedete

Ce salariu incredibil avea Andreea Marin la "Surprize, surprize"! Nu o sa iti vina sa crezi

"Zana surprizelor" a spus adevarul despre sumele pe care le incasa cand a devenit cunoscuta.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Andreea Marin a devenit cunoscut cu adevarat celebritatea dupa ce a incepu sa prezinte emisiunea "Surprize, surprize". Pe atunci frumoasa moldoveanca avea numai 24 de ani. 
 
Emisiunea pe care o prezenta "Zana" a avut succes in Romania si aparitiile ei erau tot timpul admirate de public, asa ca este lesne de inteles de ce oamenii ar crede ca Andreea se si bucura de un salariu mare. Vedeta a declarat, insa, intr-un inverviu ca inceputul ei in teleiziune nu i-a adus sume colosale de bani si ca ramane de multe ori fara bani la sfarsitul lunii. 
 
"Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune", a povestit Andreea Marin

Galerie foto