Ce scria Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în jurnalul găsit de anchetator: „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”

Anchetatorii au descoperit un jurnal în care Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, își scria gândurile.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă avea un jurnal secret în care își scria gândurile. Anchetatorii au descoperit caietul în care criminalul îl descria pe tatăl lui ca fiind un bărbat aspruy și muncitor. „Eu sunt pistol cu apă pe lângă el”, a scris „monstrul din Caracal” despre părintele lui.

După ce s-a întors din Italia, Gheorghe Dincă a început să bea foarte mult alcool și să-și petreacă foarte mult timp singur. Ar fi avut relații pasagere cu mai multe femei, iar în 2017 i-a cerut soției să se întoarcă în România, la el, dar ea a refuzat.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, a scris Gheorghe Dincă în jurnalul secret găsit de anchetatori.

„Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”, a mai adăugat criminalul.

Citeste si: Cazul Caracal! Misterul oaselor din pădure: dezvăluirea făcută de profilerul Mihaela Brooks! Rămășițele umane i-au fost aduse lui Dincă sau ”plantate” acolo de altcineva

fara descriere

Gheorghe Dincă și soția lui au divorțat

Gheorghe Dincă a divorțat în secret de femeia care i-a fost alături ani de zile. Cererea de divorț a fost făcută de Elena, în luna noiembrie, la notar. Femeia a declarat că nu mai suporta eticheta pe care o avea și anume aceea de a fi „soție de criminal”. Motiv pentru care a cerut separarea legală.

În acest timp, Gheorghe Dincă se afla în arest, așa că a fost nevoit să angajezeze un avocat pentru a se ocupa de divorț. După perioada legală de o lună în care ambele părţi aveau posibilitatea de a se răzgândi, divorţul a fost prenunţat de notar. Din luna decembrie a anului 2019, Elena a devenit fosta doamnă Dincă.

Fostul soț al Elenei Dincă este acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

„Monstrul din Caracal” a fost mutat din arestul central. Dincă a fost transferat la Slatina pentru a fi mai aproape de Tribunalul Olt, acolo unde se va judeca dosarul Caracal.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate