Vedete

Ce scrie pe certificatul de deces al baiatului lui Nelu Ploiesteanu! Mama tanarului isi urla durerea: "Nu a murit de boala lui"

A fost eliberat certificatul de deces al lui Mihaita, dar mama lui spune ca alta este cauza mortii lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce scrie pe certificatul de deces al baiatului lui Nelu Ploiesteanu! Mama tanarului isi urla durerea: "Nu a murit de boala lui"icon photo

Legistii au stabilit ca tanarul imobilizat la pat de-o viata a murit din cauza unui stop cardio-respirator, insa Elena Ploiesteanu ii arata cu degetul pe medici si spune ca ei sunt de vina ca baiatul a murit.

"Ce să vă spun? După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital. Nu a fost tratat cum trebuie. De la o simplă răceală l-am adus în coşciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Eu ştiu mai bine tot ce s-a întâmplat cu copilul meu! O lună am stat internată cu el. Copilul meu m-am dus cu el în braţe, nu era în stare grav, avea 3500 de leucocite, şi am ajuns cu el la 200 000 de leucocite. Această doamnă doctor nu i-a făcut tratamentul care era benefic pentru copilul meu", a spus Elena, fosta sotie a lui Nelu Ploiesteanu.

"Am sunat la trei spitale, am fost refuzată. Copilul meu trebuia să fie internat la terapie, monitorizat. Trebuia să fie la aparate, să i se vadă pulsul, oxigenul, să i se facă analize. L-a adus în ultima fază în terapie pentru câteva ore. Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui", a adaugat mama indurerata.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune