Vedete

Ce scrie pe certificatul de deces al baiatului lui Nelu Ploiesteanu! Mama tanarului isi urla durerea: "Nu a murit de boala lui"

A fost eliberat certificatul de deces al lui Mihaita, dar mama lui spune ca alta este cauza mortii lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce scrie pe certificatul de deces al baiatului lui Nelu Ploiesteanu! Mama tanarului isi urla durerea: "Nu a murit de boala lui"icon photo

Legistii au stabilit ca tanarul imobilizat la pat de-o viata a murit din cauza unui stop cardio-respirator, insa Elena Ploiesteanu ii arata cu degetul pe medici si spune ca ei sunt de vina ca baiatul a murit.

"Ce să vă spun? După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital. Nu a fost tratat cum trebuie. De la o simplă răceală l-am adus în coşciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Eu ştiu mai bine tot ce s-a întâmplat cu copilul meu! O lună am stat internată cu el. Copilul meu m-am dus cu el în braţe, nu era în stare grav, avea 3500 de leucocite, şi am ajuns cu el la 200 000 de leucocite. Această doamnă doctor nu i-a făcut tratamentul care era benefic pentru copilul meu", a spus Elena, fosta sotie a lui Nelu Ploiesteanu.

"Am sunat la trei spitale, am fost refuzată. Copilul meu trebuia să fie internat la terapie, monitorizat. Trebuia să fie la aparate, să i se vadă pulsul, oxigenul, să i se facă analize. L-a adus în ultima fază în terapie pentru câteva ore. Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui", a adaugat mama indurerata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune