Ce se întâmplă acum cu Sorina, fetița înfiată de familia Săcărin! Mărturiile unui român din SUA

Au trecut circa două luni de când Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, a plecat în SUA, alături de noii săi părinți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Cazul Sorina a făcut multă vâlvă atunci când au fost făcute publice imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă, în timp ce o târa pe Sorina pentru a o lua din casa în care crescuse, cea a asistenților maternali, și a fi predată familiei care o adoptase.

Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, avea să plece, la jumătatea lunii iulie, alături de noua ei familie, în SUA, acolo unde soții Săcărin locuiesc de ani buni.

În timp ce în țară, avocații soților Șărămăt, asistenții maternali care au avut grijă de Sorina până acum, au demarat procedurile în Instanță pentru anularea adopției, micuța se adaptează la viața pe tărâmurile americane.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Conform unor informații ale unui român care se pare că locuiește în apropierea familie Săcărin, Sorina a început deja școala.

”Sorina a început școala deja, și-a făcut prietene, sunt și copii români printre colegi, face activități la școală care îi plac, s-a acomodat foarte bine”, a scris în mesajul său, românul din SUA.

Citeste si: Sora Sorinei, fetița înfiată de o familie din SUA, suferă de dor! "Măcar pe ele să le lase să vorbească"

Citeste si: O nouă teorie a conspirației în cazul Sorina! Unde a dispărut fetița înfiată de soții Săcărin și dusă în SUA?

Citeste si: Cazul Sorina. Noi imagini cu fetița de 8 ani care a fost adoptată de familia din SUA: ”Este bine, fericită şi plină de speranţă”

Familia Săcărin a trimis imagini cu Sorina, alături de frații ei din SUA

La începutul lunii august, prin intermediul unor apropiați ai familiei Săcărin, au apărut câteva imagini cu Sorina și noua ei viață în SUA. În poze, Sorina este veselă, se înțelege de minune cu noua familie, iar frații ei o ajută să învețe limba engleză. „În America este frumos şi bine”, a transmis Sorina, prin intermediul părinților ei adoptivi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate