Ce se întâmplă acum cu soția proxenetului care a omorât-o pe Ioana Condea! ”Stă la un sat distanță de părinții Ioanei” EXCLUSIV

Soția proxenetului Robert Tănase, cel care a bătut-o pe Ioana Condea până când aceasta a intrat în comă, și-a refăcut viața.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Povestea Ioanei Condea, tânăra bătută de proxenetul Robert Tănase până când aceasta a intrat în comă, a impresionat pe toată lumea, în 2014, atunci când fata zăcea inconștientă pe un pat de spital din Germania.

S-a aflat atunci că Ioana Condea ajunsese în Germania cu ajutorul unei prietene din copilărie, Florentina, soția proxenetului Robert Tănase. Florentina își lăsase în țară fetița pe care o avea cu Robert Tănase și trăia cu soțul ei în Germania. Deși, cumva Florentina a fost cel puțin autorul moral al chinului Ioanei Condea, tânăra a apărut la tv, a dat interviuri, și a spus că și ea este victima lui Robert Tănase.

fara descriere

Acum, Robert Tănase este într-o închisoare din Germania, iar Florentina și-a refăcut viața. Soția proxenetului criminal s-a întors în țară imediat după ce Ioana Condea a fost bătută crunt și a ajuns la spital mai mult moartă decât vie. De altfel, Ioana nici nu și-a mai revenit vreodat, după ani de chin, în urmă cu un an, ea a murit în Germania fără să apuce să-și mai vadă vreodată băiețelul pentru care plecase să câștige bani.

fara descriere

Florentina însă s-a întors la fetița ei, care fusese crescută de părinții ei până atunci, a divorțat de Robert Tănase. ”Acum s-a recăsătorit, are și un copil mic cu actualul ei iubit. Stă la un sat distanță de părinții Ioanei, fata pe care ea a nenorocit-o. Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletelul mamei fetei ăleia când o vede pe Florentina, mai ales când o vede cu copilul, când băiețelul Ioanei este acum orfan”, ne-a spus o vecină de-a fostei soții a proxenetului Robert Tănase.

Părinții Florentinei, fosta soție a lui Robert Tănase, cei care au crescut-o pe fetița cuplului, au povestit la scurt timp după tragedie că și fiica lor a fost victima proxenetului. Ei au susținut că Florentina a fost pusă de soțul ei să lucreze în bordel și să-i aducă banii lui.

De altfel, după ce s-a întors în țară, Florentina a cerut divorțul și custodia fiicei sale. ”Reclamanta a susținut că, imediat după evenimentele petrecute în Germania a revenit la domiciliul din Prahova. Astfel, reclamanta a învederat că, prin Declarația cu nr. 2234 B/22.12.2014 numita Tănase Florentina susține că la începutul lunii decembrie au venit din Germania și în prezent locuiesc alături de părinții și fiica sa, iar în perioada în care a stat în Germania soțul său Tănase Robert o supunea la bătăi și o obliga să se prostitueze (… ) Mai mult, reclamanta a susținut că aceasta declara că nu a fost niciodată de acord cu asta, dar având în vedere că el este arestat pentru că a bătut-o pe prietena sa Ioana, acum nu îi mai este frică de el și poate să stea liniștită lângă copilul său, intenționând să divorțeze de el și să se angajeze”, se arată la dosarul prin care Florentina, atunci încă Tănase, cerea custodia fetei sale, scria cancan.ro la acel moment.

fara descriere

Citeste si: Ce se întâmplă în închisoare cu bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu? Măsuri speciale luate de autorități împotriva ucigașului poreclit ”Satana din Craiova”

Citeste si: Mesajul emoționant scris pe crucea Ioanei Condea, tânără omorâtă de un proxenet în Germania! S-a aflat abia acum

Ioana Condea a murit în ianuarie 2019, pe un pat de spital din Germania

După mai bine de 4 ani de chin, Ioana Condea murea în Germania, fără să-și mai vadă vreodată băiețelul pe care îl lăsase în țară, în grija părinților când acesta avea doar 1 an.

Citeste pe stirilekanald.ro adevratul motiv pentru care a murit Ioana Condea la mai bine de 4 ani după ce a fost mutilata

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate