WOW

Ce se intampla cu Daniela Crudu? Incepe sa semene cu Marinela Nitu! Bruneta e desfigurata de la atatea operatii estetice! FOTO

Daniela Crudu si-a facut atatea interventii estetice la fata incat s-a ales cu o noua infatisare, una care nu are nicio legatura cu cea cu care si-a obisnuit fanii ani buni. Bruneta a ajuns sa arate aproape ca Marinela Nitu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce se intampla cu Daniela Crudu? Incepe sa semene cu Marinela Nitu! Bruneta e desfigurata de la atatea operatii estetice! FOTOicon photo
Daniela Crudu si-a facut, de-a lungul timpului, mai multe operatii estetice ca sa scape de anumite complexe. Reusise intr-un timp sa fie catalogata ca cea mai sexy asistenta tv, iar contractele de imagine sau proiectele tv incepusera sa curga, astfel umplandu-si si ea conturile. (Vezi AICI ce atmosfera crea Daniela in cluburi)
Asa arata Cruduta inainte
Asa arata Cruduta inainte
Asa arata acum Cruduta
Asa arata acum Cruduta

In urma cu doi ani insa, Cruduta a apelat iar la serviciile medicilor esteticieni si si-a facut mai multe schimbari la nivelul fetei: si-a operat nasul, si-a taiat gusa, astfel ascutindu-si chipul, si-a mai umflat pometii, buzele - mai tare ca niciodata parca, si-a tatuat sprancenele mult mai groase decat obisnuia si si-a pus fatete dentare. Dupa toate aceste interventii, Daniela Crudu a ajuns sa aiba efectiv alta infatisare.

Daniela Crudu, la evenimentul din Londra
Daniela Crudu, la evenimentul din Londra
Marinela Nitu
Marinela Nitu
Multi din fanii ei spun ca acum aduce cu Marinela Nitu, artista care si-a schimbat complet fizionomia din cauza ca a exagerat cu interventiile estetice. Despre ea, de-a lungul timpului, specialistii au spus ca s-a desfigurat cu operatii si ca nu ar mai avea sanse sa arate ca inainte. (Vezi AICI ce au spus unii specialisti despre infatisarea Marinelei Nitu)
Asa arata Daniela dupa ce si-a operat fata
Asa arata Daniela dupa ce si-a operat fata
Marinela Nitu
Marinela Nitu

Recent, Cruduta a fost invitata la un club din Londra ca sa intretina atmosfera. Multi fani abia au recunoscut-o cu noul ei chip.

Barbatii au ramas chiar dezamagiti pentru ca la eveniment, bruneta nu a dansat pe mese, nu i-a facut sa rada pe cei prezenti si nici cocktail-uri nu le-a preparat, ca in anii trecuti, ci a stat cuminte la masa ei.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune