Ce se întâmplă cu Diana Dumitrescu? Prezentatoarea TV și-a pierdut complet... strălucirea Video paparazzi

Remarcată pentru o frumusețe și o prospețime invidiată de mai toate vedetele tv, Diana Dumitrescu, prezentatoarea anunțată pentru show-ul ”Mireasă” pare să treacă prin clipe extrem de dificile.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Diana Dumitrescu în timp ce, alături de soțul ei, ieșiseră la o plimbare cu copilul pe care îl au împreună.

Citeste si: Cine este vedeta care i-a luat locul de prezentatoare al Mirelei Vaida

Citeste si: Diana Dumitrescu a dansat pe mese la botezul fiului ei: „Fericirea se trăiește mereu în familie”

Citeste si: Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii rebotezate ”Mireasă” din ”mireasă pentru fiul meu”, părea să nu se bucure deloc de momentele petrecute în familie, alături de soțul lor, și de băiețelul de doar câteva luni, Carol Anton, care era pus în cărucior. Vizibil îngândurată, complet nemachiată, Diana Dumitrescu nu a schimbat nicio vorbă, de-a lungul plimbării, cu soțul ei, Alin Boroi.

fara descriere

Ba mai mult, părând mai tristă ca niciodată, Diana Dumitrescu, prezentatoarea MPFM, părea să nu se simtă deloc bine în compania soțului ei, având grijă să nu se uite aproape deloc spre el și chiar, la un moment dat, să îl lase să meargă la câțiva pași în urma ei. Iar dacă ar fi să interpretăm ceea ce se petrece între Diana Dumitrescu și soțul ei, sigur nu ar fi pe placul soacrei vedetei, pentru că de la ”Mireasă”, ar putea ajunge la ”Probleme în căsnicie pentru fiul meu”....

 

Diana Dumitrescu revine pe micile ecrane

Conform paginademedia.ro, după o pauză de la TV, actrița Diana Dumitrescu revine pe micile ecrane. Ea va fi la cârma emisiunii Mireasa (fosta Mireasă pentru fiul meu), de la Antena 1. Televiziunea readuce formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după trei ani de pauză. Show-ul a fost prezentat de Mirela Vaida, Paula Chirilă și de Andreea Mantea.

fara descriere

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spunea pentru sursa citată, Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu este cunoscută pentru rolul din telenovela românească „Regina”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate