Vedete

Ce se intampla cu Doina Spataru la 6 ani de la moartea fiicei sale, Malina Olinescu! “Am speranta ca ea traieste in lumina. Stiu ca Malina e bine, simt asta!” EXCLUSIV

Ieri, pe 12 decembrie, s-au implinit 6 ani de la moartea cutremuratoare a Malinei Olinescu. Cantareata suferea de cativa ani de depresie, era in evidenta medicilor cu afectiunea sa si lua tratament medicamentos adecvat depresivilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Ce se intampla cu Doina Spataru la 6 ani de la moartea fiicei sale, Malina Olinescu! “Am speranta ca ea traieste in lumina. Stiu ca Malina e bine, simt asta!” EXCLUSIVicon photo

Din pacate insa, dupa o serie de certuri cu iubitul si alte nemultumiri, intr-o noapte rece de decembrie, Malina Olinescu a cazut de la balconul apartamentului sau dandu-si ultima suflare pe caldaramul din fata blocului in care locuia. (Adevarul despre moartea Malinei Olinescu) 

Au urmat inmormantarea si ancheta Politiei, mama artistei, cantareata Doina Spataru, luptandu-se aprig cu sistemul din Romania pentru a dovedi ca fiica sa nu s-a sinucis, ci era diagnosticata cu o afectiune care i-a tulburat mintea in noaptea fatidica.

Cu greu a reusit mama indoliata sa dovedeasca nevinovatia fiicei, obtinand astfel dreptul de a-si pomeni fiica in biserica, cu slujbele care se fac pentru cei plecati dintre noi prin moarte naturala.

Astazi, la 6 ani de la tragedie, Doina Spataru are inca sufletul schilodit dupa moartea fiicei sale si continua sa ii faca artistei slujbe de pomenire.

“Am fost sambata la biserica si i-am facut slujba de pomenire. Se face in sambata de dinaintea datei, asa ca mai intai am mers la biserica si apoi la cimitir.

Am avut aceeasi stare pe care o am in toata aceasta perioada. In fiecare an, cand vine luna decembrie, ba chiar mai devreme de prin noiembrie, incepe sa ma doara sufletul si sa il simt greu. Peste rana de atunci s-a asternut o crusta care nu mai lasa durerea sa fie la fel de virulenta ca acum 6 ani. Insa, cand vine noiembrie sufletul imi e cuprins de o greutate. E o durere mai linistita, dar tot este! Sa dea Dumnezeu sa am sanatate si putere ca sa pot sa fac pentru Malina mea tot ceea ce este de facut crestineste”, spune Doina Spataru.

“Am speranta ca ea traieste in lumina, ca legea Universului este alta acolo si ca sufletul ei e impacat. Stiu ca rugaciunea este canalul care se deschide catre Univers si stiu ca daca ma rog pentru sufletul ei, Malinei ii este bine. In rest, ce sa fac… citesc, cu asta imi ocup timpul. Citesc mult si carti care simt ca imi fac bine. Acum recitesc “Mintea de dincolo”, a profesorului Constantin Dulcan. El vorbeste in cartea sa despre cealalta dimensiune a sufletului si spune ca moartea nu exista. Cartea asta imi alina durerea si ma face sa privesc cu alti ochi tot ce s-a intamplat. Nu ma consider o persoana evoluata, sau hai sa spun ca sunt la genunchiul evolutiei pe care as putea sa o ating, insa, e drept ca citind am reusit sa inteleg si sa vad dincolo de lucruri. Stiu ca Malina e bine, simt asta”, a explicat pentru WOWbiz.ro, Doina Spataru, mama Malinei Olinescu.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune