Vedete

Ce se întâmplă cu Dorel Vişan!? Marele actor a slăbit mult faţă de ultima apariţie publică! Toata lumea a fost surprinsa! Video

Îndrăgitul star al teatrului şi filmului românesc a apărut total schimbat la un eveniment!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

La 81 de ani, Dorel Vişan rămâne unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de pe plaiurile mioritice! Vedetă scenei autohtone a interpretat peste 40 de roluri memorabile de-a lungul anilor, în cea mai variată gamă, de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner, iar în film a avut peste 50 de roluri în producţii româneşti şi internaţionale.

 

Dacă în lumea reflectroarelor, este vedetă perfectă, în stare să depăşească orice obstacol, ei bine, şi dincolo de ea, Dorel Vişan este un om puternic! Drept dovadă, a avut puterea de a trece, cu efort şi fireşte cu demnitate, şi peste un moment crucial din viaţă lui! Bărbatul a descoperit, în urmă cu câţiva ani, că suferea de ciroză hepatica în stadiu avansat, aceeaşi boală care a ucis-o şi pe Ileana Ciuculete! Din fericire, a reuşit să se vindece, este adevărat după multe tratamente dure, şi nici nu a creat în valuri în presă pentru a stârni compasiune! (intra sa vezi de ce l-a cenzurat biserica pe marele actor Ion Besoiu)

Dorel Vişan a slăbit vizibil! A luat titlul de certatean de onoare al Iasiului, dar anii par sa il afecteze

“Am început tratamentul cu interferon, care este un medicament extraordinar, dar are nişte reacţii secundare teribile, care pot mai degrabă să strice decât să repare în organism. Poţi să-l iei, să te chinui degeaba şi să n-aibă nici un efect. Eu am avut noroc, la mine a avut efect, într-o oarecare măsură, dar tot nu a fost restabilit şi vindecat total. În perioadă aceea, întâmplarea, care nu e niciodată întâmplătoare, a făcut să cunosc un medic tânăr, care m-a ajutat mult, pentru că m-a orientat spre medicină naturista şi spre alte metode de tratament, care ţin de medicină complementară. Aşa am ajuns să-mi planific singur vindecarea şi iată că acum sunt un om vindecat”, spunea Dorel Vişan într-un interviu imediat după ce s-a însănătoşit!

Dacă atunci actorul s-a vindecat, acum, el pare din nou măcinat de probleme de sănătate! Este adevărat, şi vârstă îşi spune cuvântul, însă, la ultima lui apariţie publică, bărbatul a apărut total schimbat faţă de acum câteva luni. La primirea titlului de cetăţean de onoare al Iasiului, distincţie oferită de primarul Mihai Chirica, unul dintre edilii iubitori de artă, Dorel Vişan era vizibil slăbit, departe de imaginea cu care i-a obişnuit pe admiratorii lui!

 


 

Galerie foto