Stiri

Ce se întâmplă cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa! Anunţul făcut de autorităţi

Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fetiţa de 4 ani, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost trasportată la spital, după ce ar fi băut erbicid în încercarea de a se sinucide, scrie Mediafax.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce se întâmplă cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa! Anunţul făcut de autorităţi
icon photo
 Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fiica de patru ani pentru a se răzbuna pe soţ, deoarece dorea să divorţeze, a fost consultată psihiatric, iar apoi audiată de către procurori, miercuri, fiind reţinută pentru 24 de ore.
 
Oana Neţ, educatoarea de 38 de ani din Timişoara care, marţi noapte, i-a tăiat venele fiicei sale de patru ani la ambele mâini şi apoi a înecat-o în cadă, a fost supusă unui consult psihiatric la Spitalul Judeţean Timişoara, miercuri. Femeia a fost internată imediat după ce a comis crima, pentru că s-a simţit rău după ce a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, în urma unui consult psihiatric, medicii au stabilit că femeia are nevoie de tratament de specialitate, astfel că a fost transferată pe Secţia de Psihiatrie, dar şi că poate fi audiată de procurori. Ulterior, educatoarea a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, iar la finalul audierilor, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor comis al unui membru al familiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune