Ce se întâmplă cu evaluarea națională și bacalaureatul, după instalarea stării de urgență

După instalarea stării de urgență și prelungirea suspendării cursurilor, mulți se întreabă dacă evaluarea națională și bacalaureatul sunt în pericol.

Distribuie pe:

Examenele s-ar putea amâna
Examenele s-ar putea amâna

Însă, până când vor fi anunțate deciziile oficiale, părinții găsesc moduri inedite prin care cei mici să nu rămână în urmă cu materia.

Andreea Cristea este mama a trei fete de șase, nouă și 14 ani. Ana, fata cea mare, ar trebui ca în vară să susțină evaluarea națională, aşa că are grijă să țină pasul cu materia.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: VIDEO| Condiții obligatorii pentru vânzătorii din piețe

”Ana tocmai are ora de geografie online, este prima oră pe care o ține astfel. Este o oră chiar ok, pentru că nu e la fel ca în clasă, nu poti să deranjezi direct profesorul și doamna noastră își poate ține ora în pace, ne poate pune întrebări și noi să îi răspundem”, spune mama.

Citeste si: Maternitatea Bucur va prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus

Și cele mici învață acasă, chiar dacă nu au presiunea examenelor. Maria este în clasa pregătitoare și tocmai învață litera F prin...poezie.

Citeste si: Coronavirus. Cum poți prepara acasă soluție dezinfectantă


Citește și:

Gabriela Firea a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor locale! Florin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban! "Această politică este murdară!"

Bilanț Covid-19, 29 septembrie! Peste 1.000 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Gabriela Firea, mesaj dur pentru Nicușor Dan după ce a câștigat alegerile locale! "Primarul general ales spune că..."

Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți. Imagini șocante din seara alegerilor locale 2020

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri în premieră, după ce a pierdut alegerile la sectorul 1! ”Dan Tudorache e un tip rigid și speriat, Clotilde Armand nu știe administrație publică”...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies