Ce se întâmplă cu fiica pădurarului ucis de hoții de lemne! Văduva lui Liviu Pop este distrusă

Liviu Pop, pădurarul de la Direcția Silvică Maramureș, care a fost ucis săptămâna trecută de hoții de lemne, a lăsat trei copii orfani de tată și o soție devastată de durere.

Distribuie pe:

Autor: C.L., Cristina Matei

fara descriere

Liviu Pop a fost ucis într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, a anunțat Romsilva, printr-un comunicat de presă. Pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, chiar cu arma din dotare, iar corpul acestuia a fost găsit, câteva ore mai târziu, într-o râpă.

fara descriere

Citeste si: Pădurar din Maramureș ucis în stil mafiot. Lucian Mândruță reacționează dur la adresa sistemului: „Nesimtire. Dar și moarte”

Citeste si: Eroul Argentin Todea, dezvaluire revoltatoare despre noaptea accidentului din Apuseni! "Un padurar a cerut 100.000 de euro ca sa predea cadavrul lui Adrian Iovan!" Informatia apare si in ancheta procurorilor

Liviu Pop avea 30 de ani, era căsătorit și avea trei copii mici, o fetiță de 6 ani și alte două, de un an, gemene. Puțini știu că familia pădurarului ucis era în doliu: tatăl bărbatului murise cu doar 6 luni în urmă, răpus de o boală necruțătoare.

Ce se întâmplă acum cu fetița pădurarului ucis! Micuța de 6 ani suferea după moartea bunicului

Văduva lui Liviu Pop este acum devastată: a rămas singură să crească trei copii mici, să le explice că tatăl lor a murit ca un erou, făcându-și meseria pe care și-o alesese. Apropiații spun că femeia este disperată și pentru că nu știe cum să mai procedeze cu fetița cea mare. Micuța suferea teribil după moartea bunicului său în urmă cu doar șase luni, iar dispariția tatălui său, de care era extrem de atașată, ar fi putut să-i provoace un șoc. 

Cititi continuare pe stirilekanald.ro si vedeti ce decizie a luat vaduva pdurarului

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate