Ce se întâmplă cu Giani, celebrul actor îndrăgit de o mulţime de români! Actorul a oferit detalii despre starea sa de sănătate: ”Ce mi s-a întâmplat are legătură cu...”

Constantin Diţă, actorul care îl interpretează pe Giani într-un serial de televiziune, a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, când s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Autor: T.S.

După ce şi-a anulat mai multe spectacole, fanii s-au arătat îngrijoraţi de starea lui de sănătate, iar pe internet, au existat voci care susţineau că actorul suferă de o boală gravă, dar şi că a murit.
 
Enervat de aceste reacţii, actorul a reacţionat în urmă cu puţin timp şi a făcut public un mesaj dur. 
 
 
 
„ULTIMA ORĂ! CELEBRUL ACTOR COSTANTIN DIŢĂ A DECEDAT AZI DIMINEAŢĂ
PE PATUL DE SPITAL..."
 
Hai să terminăm şi cu ştirea asta bombă.
 
Saumai bine zis:...«Cum să fii mort deşi eşti viu».Sau întoarcerea luptătorului Jedi ...de dincolo. Ştiţi...m-am întors pentru că uitasem actele acasă, buletin şi ce mai trebuie că să treci dincolo.:
 
Cum au ajuns ei la concluzia asta?!!! Bănuiesc că cineva a făcut ochi de dimineaţă şi a simţit undeva în zona abdomenului că eu am murit, dar poate că era altceva... În fine ,  numaidezvolt pe tema asta pentru că e inutil. 

Acum, aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au trimis mesaje şi au simţit nevoia să zică o vorba bună. Eu sunt bine,  deocamdată nu e cazul.
În tot acest timp am eliminat o grămadă de posibile diagnostice urâte. Deci e bine. Lucrez să fie bine, ca să nu fie rău. Ce mi s-a întâmplat are legătură cu stilul meu de viaţă şi un context de viaţămaidificil, pentru că am avut un an cu... multe. Îmi mai trebuie ceva timp pentru refacere şi un altfel de stil de viaţă. În fine  sunt bine, asta e ideea
Mi-ar fi părut rău să mor chiar acum. Că na...e
Crăciun...maiun cadou...mai o masă de regim(că sunt pe regim) în familie...Dar domnii ăştia de la presă sau ce-or fi ei ,văd că n-au mamă, n-au tată...Vorba lui Bobo: "Vezi, mă, că te omoară ăştia zilnic. Azi de ce ai mai murit? "Am înţeles că şi Marian Ralea a murit cu câteva zile în urmă deşi e viu, deci e cumva o onoare pentru mine să fiu eu următorul. 
 
Mulţumesc încă odată pt mesajele şi gândurile bune”, a scris Constantin Diţă, pe pagină sa de Facebook.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este, de fapt, sotia lui Cove?

Vreme caldă la finalul lunii decembrie! Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Britney Spears, în culmea fericirii! A făcut anunţul în urmă cu puţin timp: ”Va deveni mamă!”

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Vine sfârşitul pandemiei! Arafat a dat vestea cea mai bună. Românii mai au foarte puţin de aşteptat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies