Ce se întâmplă cu Mădălina de la Puterea Dragostei după ce a ajuns la spital ”Uitați-vă la ochii mei”

Mădălina de la Puterea Dragostei a ajuns la spital în urmă cu câteva zile după ce i s-a făcut rău chiar în timpul emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 


In articol:

Au fost momente de panică în casa Puterea Dragostei, după ce Mădălina a leșinat. Mariana, prietena ei, care și-a dat seama de situație, a ieșit imediat după Mădălina care a părăsit casa fetelor. ”M-am dus după ea la baie și mi-a picat în brațe. S-a prăbușit brusc. M-am speriat, niciodată nu mi s-a mai întâmplat să văd așa o persoană”, a povestit Mariana după leșinul Mădălinei.

Totul a pornit de la o joacă a băieților, care a degenerat. Iar, la final, unul dintre ei, fără să-și dea seama i-a turnat acesteia o soluție pe bază de clor pe cap. Concurenta a inhalat clor și a avut probleme cu vederea. Mădălina a ajuns imediat la spital. (Vezi aici amănunte despre ce s-a întâmplat cu Mădălina).

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

madalina de la Puterea Dragostei spital
Madalina se simte bine acum[Sursa foto: Captură KANAL D]

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine! Mădălina a povestit că acum se simte bine, deși a trebuit să țină un tratament.  ”Stați liniștiți, acum sunt bine. Am ținut un tratament. Uitați-vă la ochii mei (n.red. după ce s-a spus că substanța i-a ajuns în ochi) și vedeți că totul e în regulă acum”, a spus Mădălina de la Puterea Dragostei.  

Mădălina de la Puterea Dragostei, acuzată că ar face orice pentru a fi cu George

Mădălina este acuzată că îl place pe George, cu care speră să aibă o relație după plecarea Monei de la Puterea dragostei. Acesta este motivul, spun fanii emisiunii, pentru care Mădălina nu a răspuns până acum avansurilor unuor alți concurenți, deși mai mulți s-au arătat interesați de ea.

De altfel, de fiecare dată când a fost întrebată dacă îl place pe George și ar vrea o relație cu acesta, Mădălina nu a negat, încercând să răspundă diplomat la această întrebare. Însă, fanii emisiunii susțin că ea s-a bucurat de plecarea Monei, în plus acum ar fi la concurență cu prietena ei, Mariana, care îl place și ea pe George.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mona de la Puterea Dragostei, revine în casă? Replică șoc: „Dacă revin aș vrea să fiu `sare`!”

Ligi de la Puterea Dragostei şi-a mărit din nou buzele! "A ajuns să arate..."

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

George de la Puterea Dragostei, reacție acidă după ce Mona a spus că s-au văzut în afara competiției: ”Să nu mai existe..”

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies