Ce se întâmplă cu mijloacele de transport în comun! Anunțul făcut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat ce se întâmplă cu trasnportul comun în București, în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

STB reduce numărul mijloacelor de transport în comun din București, în plină pandemie de coronavirus. Cererea mai mică de transport a determinat o scădere cu aproximativ 40% a numărului de mijloace de transport.

fara descriere

Anunțul făcut de Gabriela Firea

„De maine, parcul de vehicule al STB va fi redus cu până la 40% față de situatia normala dar nu va fi suspendată nicio linie. Am mai facut o reducere de 25%, la debutul starii de urgenta, acum reducem cu inca 15%, ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2.

Parcul programat pentru weekend nu se modifică.

Le multumesc calatorilor pentru intelegere si angajatilor STB care sunt la datorie si pe vreme de pandemie.

STB SA va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar și în concordanță cu gradul de încărcare a vehiculelor, astfel încât cetățenii să călătorească în condiții în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea.

Citeste si: Exclusivitate! Primele imagini din Spitalul Judeţean din Suceava, acolo unde a fost descoperit cel mai mare focar de coronavirus din România

fara descriere

Noul program, cu orarul de trecere prin stații pentru fiecare linie, va fi disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziție un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomandă utilizarea aplicației InfoTB (Info Transport București).

Totodată, STB SA anunță că va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanțe care distrug virusurile (pe bază de clor) și va menține eforturile de igienizare a acestora și a stațiilor de tramvai”, este mesajul publicat de Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate