Ce se întâmplă cu Mircea Badea! Și-a închis facebook-ul și a dispărut și de la emisiune

Mircea Badea și-a închis pagina de Facebook, iar în ultimele zile nu a mai apărut la emisiunea pe care o prezintă la Antena 3.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Mircea Badea a lipsit de la emisiune. Ce se întâmplă cu Mircea Badea? S-au întrebat mulți după ce în ultimele zile emisiunea sa de la Antena 3 nu a mai fost difuzată. Până la urmă, cel care a lămurit situația a fost Mihai Gâdea care a spus că Mircea Badea și-a luat câteva zile de concediu.

Mircea Badea a lipsit de la emisiune . „Doamnelor și domnilor, ultimele minute ale acestei emisiuni. Pur și simplu, am uitat că domnul Mircea Badea și-a luat câteva zile libere”, a spus Mihai Gâdea în emisiunea sa. 

Citeste si: Mircea Badea sare în apărarea vloggerului Colo. Reacție controversată: „Mi se pare...”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Mircea Badea, afirmație șocantă despre scandalul care împarte țara în două: educația sexuală în școli! „Mă educă sexual, ce îmi face? Mă învață la clasa a patra cum să...”

Citeste si: Bătaia pe care a încasat-o Mircea Badea de la Teodor Emi face totuși și un bine! Licitatie caritabilă inițiată de motociclist

Mircea Badea și-a închis pagina de Facebook

Mircea Badea Facebook. Mircea Badea a anunțat că și-a închis pagina de Facebook chiar înainte de a dispărea de la emisiunea pe care o prezintă. 

„Mi-am închis pagina de Facebook. Eu aveam și un cont de Twitter. Prima dată, mi-am făcut Twitter. Toată lumea civilizată și cei foarte șmecheri nu sunt pe Facebook. Șmecherii planetari scriu pe Twitter. De aia mi-am făcut cont, să-i urmăresc.

M-am luat cu altele și nu am mai intrat o perioadă. După, am uitat parola de la Twitter. Zic: lasă că o recuperez cu e-mail-ul. Am uitat parola și de la acel e-mail. Și a rămas contul de Twitter în aer.

Azi-noapte, mă uitam pe Internet, zic ce bine că mi-am închis contul de Facebook, mă felicitam, dar, totuși, Twitter era bun să mai urmăresc pe unul, pe altul”, a spus Mircea Badea la Antena 3 despre pagina sa de Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gestul neașteptat făcut de vloggerul Colo față de iubita lui, după ce a scăpat din arest! Primele declarații ale Alexandrei despre scandalul minorelor

Scandal pe moștenirea lui Vasile Turcu! Familia a ajuns la cuțite cu ”amanta” afaceristului sinucigaș

Cel mai sadic om. Cum ar fi ucis tatăl lui Alexandru Rafila sute de țărani. Lucia Hossu-Longin rupe tăcerea

Cât câștigă de fapt un preot! Salariile preoților sunt stabilite prin lege ”De Bobotează, am strâns 3.500 de euro”

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte, îl susține pe Robert Sfăt: ”Nu se droghează”. Vrea să-și ia fiica de la fosta soție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies